Muharrem İnce canlı yayında yeni öngörülerini paylaştı

Muharrem İnce'nin bir sene evvel 3 Mart tarihini işaret ederek 'Ortalık karışacak' demesi gündem olmuştu. Ece Üner'in yayınına katılan İnce gelen soru üzerine yeni öngörülerini paylaşarak ' Bu memleketi akılla, ahlakla, adaletle, Atatürk'ün ışığında yöneteceğiz.' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, GİK üyeleriyle yaptığı toplantının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıkarak "Altılı Masa’nın millet iradesini kararlarını yansıtma kabiliyetini yitirmesini" gerekçe gösterip Millet İttifakı'ndan ayrıldıklarını açıkladı. 

Akşener'in bu kararının ardından Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin bir yıl önceki sözleri gündem oldu. İnce o açıklamasında  “Önümüzdeki 3 Mart’ta da görüşürüz. Ortalık ayağa kalkacak. Merak etmeyin. Birinci parti olacağız." ifadelerini kullanmıştı.

tv100 Ana Haber yayınında Ece Üner Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye öngörülerini sordu. İnce, " Ben bu seçimi kazanacağım merak etmeyin. Bu memleketi akılla, ahlakla, adaletle, Atatürk'ün ışığında yöneteceğiz. Bilimle yöneteceğiz, hurafelerle değil, hayal görerek değil. Memeleketi iki üç senede düzlüğe çıkaralım siyaseti de bırakırız sorun değil. Bir siyasi partinin amacı iktidar olmaktır." ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN