DOLAR

39,0319$% 0.29

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

44,1670% 0.27

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.174,31%1,25

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.825,00%1,05

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.215,00%1,05

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4316065฿%0.19222

Created with Highcharts 8.2.2
a

Meteoroloji üç bölgeyi uyardı: Kar geliyor!

Meteoroloji raporuna göre, Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yağışlı hava bekleniyor. Tahminlere göre, kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar yağışları yaşanabilir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı.

Rapora göre, ülkenin kuzey kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava beklenirken, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu (Malatya, Elazığ, Tunceli, Iğdır hariç), Güneydoğu Anadolu (Adıyaman hariç) ile Sakarya, Bilecik, Antalya ve Hatay çevrelerinde yağışlı bir geçiş öngörülüyor.

Yağışların kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenmektedir. Ayrıca, iç ve doğu bölgelerde pus ve yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olaylarına dikkat edilmesi gerekmektedir.
 

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan oldu!

HIZLI YORUM YAP