İYi Parti lideriMeral Akşener, seçimler için partisinin başlattığı ve 'Adalet, Ciddiyet, Samimiyet, Merhamet, Cesaret, Millet, Başbakan' vurgularıyla işlenen lider iletişim kampanyasının üçüncü videosunu; 'Devletin dilini, adabını ve edebini zedelemeye çalışan bu samimiyetsiz tavrı; milletimizle birlikte, sandıkta değiştireceğiz. Çünkü devlete samimiyet yakışır!' notuyla paylaştı.

ERDOĞAN'IN OTOBÜSTEN ÇAY FIRLATTIĞI ANLAR YER ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir çocuğun kafasına vurduğu, elindeki oyuncak kutusuyla korumasına çarptığı ve otobüsten çay fırlattığı anlarla başlayan videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylediği, 'Ya bunlar öğrenci mi? Bunlar üniversitelerin içerisine sızmış teröristlerdir', 'Bunlar gazeteci falan değil', 'Bunlar ateist, bunlar terörist, bunlar çürük, bunlar sürtük…' sözleri yer aldı.

Video; temel gıdaya ulaşımda yaşanan krizler üzerine 'Patates, soğan, domates, sivri biber. Hepsini verdik. Bizden bir şey beklemeyin' sözleriyle vatandaşa seslenen Erdoğan'a yanıt veren Akşener'in; 'Patates, soğan; güle güle Erdoğan. Derin bir nefes alarak, huzura kavuşacağımız günlere çok az kaldı' sözleri ile son buldu.