DOLAR

38,8949$% 0.36

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

43,4533% -0.25

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

3.999,77%-0,80

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.654,00%0,01

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

26.535,00%0,01

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4019716฿%0.04456

Created with Highcharts 8.2.2
a

Meral Akşener: Halil İbrahim Sofrası'nı büyüteceğiz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Malatya'da Halil İbrahim Sofrası Buluşması'nda depremzede vatandaşlar ile bir araya gelerek açıklamalar yaptı. Akşener, " Milletimiz, kendi kendine yetebilen güçlü bir Türkiye için en doğru kararı verecek. Milletimiz, İYİ Parti’yi birinci, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanı yapacak" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Malatya’da Halil İbrahim Sofrası Buluşması’nda depremzede vatandaşlar ile bir araya geldi.

Akşener, ” Milletimiz, kendi kendine yetebilen güçlü bir Türkiye için en doğru kararı verecek. Milletimiz, İYİ Parti’yi birinci, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanı yapacak” dedi.

İşte Meral Akşener’in sözleri:

MERAL AKŞENER: MİLLETİMİZ TÜRKİYE İÇİN EN DOĞRU KARARI VERECEK

Yürekten inanıyorum ki bu tabloda milletimiz, derdini dinleyecek, acısını hissedecek ve öfkesini dindirecek bir devlet anlayışını yaşatan bir Türkiye için en doğru kararı verecek. Milletimiz, nüfus cüzdanına saygılı bir Türkiye için en doğru kararı verecek. Bu ülkenin nüfus cüzdanına sahip her bir ferdi, bu ülkenin ağasıdır, paşasıdır, beyidir, her şeyidir. Bu nüfus cüzdanına herkes saygı duymayı öğrenecek. Milletimiz, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürme hakkını güvence altına alan adil bir Türkiye için doğru kararı verecek. Milletimiz, kendi kendine yetebilen güçlü bir Türkiye için en doğru kararı verecek. Milletimiz, İYİ Parti’yi birinci, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanı yapacak. Biz de bugün Millet İttifakı olarak 8 ilde kurduğumuz bu sofraları, inşallah seneye tüm Türkiye’de kuracağız. Önümüzdeki sene büyük bir bayram sofrasında bütün Türkiye’de bir araya geleceğiz, beraber buluşacağız, birlikte kazanacak ve birlikte tarih yazacağız. Hiç merak etmeyin, Türk milleti tarih yazacak.”

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Meral Akşener'den Erdoğan'a: Yıllardır yalanlarını dinliyoruz!

HIZLI YORUM YAP