Akşener, 'İyi Parti Türkiye'nin demokratikleşmesi davasının neferidir ve evet kumar masasına oturmaya da en küçük bir niyeti yoktur. Çünkü iyi Parti dış politikada zar atmaz. İyi Parti ekonomide rulet oynamaz. Hukukta tombala çekmezi ve milletin geleceği ile asla bahse girmez. Sayın Erdoğan ve küçük ortağının oturduğu masa öyle bir kumar masasıdır ki saray her zaman kazanır. Ortaya sürülen kimi zaman Türk ordusu kimi zaman sınırlarımız kimi zamansa ihvan müslimin, kimi zaman Filistinliler ortaya sürülür. Bu hileli oyun her zaman kasanın kazandığı kazanamadığı yerde de oyunun bozulduğu, ve şartlar ne olursa olsun sürekli milletimizin ütüldüğü kirli bir oyundur. Bizden dahil olmamızı istedikleri masa işte budur. Bu masa bizim gözümüzde 20 yıldır aynıdır. Heveslenenler için üzgünüm ama bizim o masaya oturmaya hiçbir niyetimiz yoktur. çünkü biz o kumar masasını dağıtmaya saray görünümülü kumarhanenizi de başınıza yıkmaya geliyoruz' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Akşener, Erdoğan'ın Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile el sıkıştığı fotoğraf hakkında da, 'Sayın Erdoğan'ın gösterdiği derin muhabbetten anlıyoruz ki yeni bir dostluğun kıvılcımı çakıldı. Mavi vatandaki çıkarlarımızın bile yumuşatamadığı Sayın Erdoğan'ı demek ki futbol aşkı pamuk gibi yapmış. Yakında Beşar Esad ile maça giderlerse hiç şaşırmayın' ifadelerini kullandı.

Akşener, 'Bu seçimle birlikte Rabia işareti yapa yapa gezdiği elini Sisi'ye kaptırmış Esma'nın onurunu da Katar'da bırakıp gelmiş oldu. Ne diyelim, hayırlı uğurlu olsun. Seçimlere yaklaştığımız şu son düzlükte bundan sonra yeni işaretimiz olarak Rabia meydanı ile Esma'yı değil artık Napolyon'u hatırlarsınız' diye konuştu.

Sözlerinin devamında Erdoğan'a, 'Allah büyük görüyor musun Sayın Erdoğan; söylediğin yalanlar yine ayağına dolandı. İş bilmezliğin yine eline yüzüne dolaştı. Ardından ağıtlar yaktığın Mursi'yi mezarında ters düşerken senin sözünün peşinden giden arkadaşlarının da başlarını yere düşürdün' diye seslenen Akşener, 'Bu defa öyle 'kandırıldım' diye, 'Sisi kardeşimle aramıza girdiler', 'yeni sayfa açıyorum' diye işin içinden sıyrılamazsın. Önce çıkıp milletimizden özür dileyeceksin. Çıkacaksın kişisel kaprislerime kapıldım hata yaptım milletimden özür dilerim diyeceksin. Çıkacaksın İstanbul seçimlerinde Millet İttifakı'nı darbecilikle suçladım özür dilerim diyeceksin. Çıkacaksın ben bu hatayı yapmasaydım Doğu Akdeniz'de Mısır'la Yunanistan değil biz anlaşabilirdik diyeceksin. Ama elini çabuk tut çünkü millete vereceğin hesaba çok az kaldı' ifadelerini kaydetti.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

'Bizim artık sınırlarımıza bir mermi kovanının bile düşmesine tahammülümüz yok. Bu nedenle terör yuvalarını temizlemek için önce Mehmetçiğimize alan açın. Türk devletinin geleneklerine yaraşır diplomasi hamlelerini de biran önce uygulamaya koyun.

'Mavi vatandaki çıkarlarımızın bile yumuşatamadığı Erdoğan'ı demek ki futbol aşkı pamuk gibi yapmış'

'Dostluk ilişkileri ve kişisel kaprisleri üzerinden sözüm ona yönettiği dış politikanın neticesinde yaşadığımız onca sıkıntıya çektiğimiz nice acıya rağmen hala ibretlik bir politikasızlığa şahit oluyorsunuz. Geçtiğimiz pazar günü Sayın Erdoğan Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile Katar'da hasret giderdi. Sayın Erdoğan'ın gösterdiği derin muhabbetten anlıyoruz ki yeni bir dostluğun kıvılcımı çakıldı. Mavi vatandaki çıkarlarımızın bile yumuşatamadığı Sayın Erdoğan'ı demek ki futbol aşkı pamuk gibi yapmış. Yakında Beşar Esad ile maça giderlerse hiç şaşırmayın.

'Yeni işaretimiz olarak Rabia meydanı ile Esma'yı değil artık Napolyon'u hatırlarsınız'

'Bu Seçimle birlikte Rabia işareti yapa yapa gezdiği elini Sisi'ye kaptırmış Esma'nın onurunu da Katar'da bırakıp gelmiş oldu. Ne diyelim, hayırlı uğurlu olsun. Seçimlere yaklaştığımız şu son düzlükte bundan sonra yeni işaretimiz olarak Rabia meydanı ile Esma'yı değil artık Napolyon'u hatırlarsınız.

Erdoğan'a Sisi çağrısı: İşin içinden sıyrılamazsın, önce çıkıp milletimizden özür dileyeceksin

'Allah büyük görüyor musun Sayın Erdoğan; söylediğin yalanlar yine ayağına dolandı. İş bilmezliğin yine eline yüzüne dolaştı. Ardından ağıtlar yaktığın Mursi'yi mezarında ters düşerken senin sözünün peşinden giden arkadaşlarının da başlarını yere düşürdün. Peki değdi mi? İş dünyamızın milyar dolarlık ticaretinin yatırımlarının heba olmasına değdi mi? Sayın Erdoğan böyle devlet yönetilmez. Kaprislerinin bedelini bu millete ödetemezsin. Sana 10 Mart 2021'de bir çağrıda bulunmuştum bugün de yinelemek istiyorum; madem bu noktaya gelecektiniz Türkiye'ye bunca kaybı neden yaşattınız? Bunun hesabını kim verecek? Bu defa öyle 'kandırıldım' diye, 'Sisi kardeşimle aramıza girdiler', 'yeni sayfa açıyorum' diye işin içinden sıyrılamazsın. Önce çıkıp milletimizden özür dileyeceksin. Çıkacaksın kişisel kaprislerime kapıldım hata yaptım milletimden özür dilerim diyeceksin. Çıkacaksın İstanbul seçimlerinde Millet İttifakı'nı darbecilikle suçladım özür dilerim diyeceksin. Çıkacaksın ben bu hatayı yapmasaydım Doğu Akdeniz'de Mısır'la Yunanistan değil biz anlaşabilirdik diyeceksin. Ama elini çabuk tut çünkü millete vereceğin hesaba çok az kaldı.

'Heveslenenler için üzgünüm ama bizim o kumar masasına oturmaya hiçbir niyetimiz yoktur'

'(Altılı masa) Bizimkisi koltukların bekası uğruna her şeyin mübah herkesin de satılık olduğu yazıhane siyasetiyle karıştırma sayın Erdoğan. bizimkisi 20 yıllık yağma yalan ve baskı düzenine karşı asil mi asil dimdik bir duruştur. FETÖ ile kurulan ittifaka PKK ile kurulan masaya mafya ve çetelerle yapılan iş birliğine karşı tavizsiz bir itirazdır. bizim tavanımız da tabanımız da bu kutlu iradenin ayrılmaz bir parçasıdır. o kutlu irade ilk günden beri hiç zayıflamamış ve seni bu milletin sırtından sandıkla söküp atma hevesi hiç azalmamıştır. İyi Parti Türkiye'nin demokratikleşmesi davasının neferidir ve evet kumar masasına oturmaya da en küçük bir niyeti yoktur. çünkü iyi Parti dış politikada zar atmaz. İyi Parti ekonomide rulet oynamaz. Hukukta tombala çekmezi ve milletin geleceği ile asla bahse girmez.Sayın Erdoğan ve küçük ortağının oturduğu masa öyle bir kumar masasıdır ki saray her zaman kazanır. Ortaya sürülen kimi zaman Türk ordusu kimi zaman sınırlarımız kimi zamansa ihvan müslimin, kimi zaman Filistinliler ortaya sürülür. Bu hileli oyun her zaman kasanın kazandığı kazanamadığı yerde de oyunun bozulduğu, ve şartlar ne olursa olsun sürekli milletimizin ütüldüğü kirli bir oyundur. Bizden dahil olmamızı istedikleri masa işte budur. Bu masa bizim gözümüzde 20 yıldır aynıdır. Heveslenenler için üzgünüm ama bizim o masaya oturmaya hiçbir niyetimiz yoktur. çünkü biz o kumar masasını dağıtmaya saray görünümülü kumarhanenizi de başınıza yıkmaya geliyoruz.

Ayrıntılar gelecek...