DOLAR

38,8424$% -0.03

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

43,8571% 1.1

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.048,09%1,19

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.727,00%0,61

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

26.831,00%0,78

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3999755฿%-0.46556

Created with Highcharts 8.2.2
a

Mehmet Şimşek Erdoğan'la neyin pazarlığını yaptı?

Gazeteci Cüneyt Özdemir, AKP’nin yeni döneminde Ekonomi Bakanı olarak Mehmet Şimşek’in görev alma olasılığının yüksek olduğunu ifade ederek Şimşek’in Erdoğan’la pazarlık yaptığını dile getirdi. Programda Mehmet Şimşek' isminin borsalara etkisi de konuşuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçmişte AKP’de Maliye Bakanlığı yapmış Mehmet Şimşek’i ekonominin başına geçirmeyi hedeflediği iddia edilirken bir takım söz alışverişlerinin olduğu iddia edildi. İddialara göre Şmşek, ekonominin başına geçmesi halinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “işine fazla karışmamasını” istiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından “Yeni kabinde kimler olacak” sorusu merak konusu oldu. Konuşulan isimler arasında en dikkat çekeni ise eski Maliye Bakanı Mehmet Şimşek olarak dikkat çekti. Gazeteci Cüneyt Özdemir de sosyal medya kanalında bu durumu ” Mehmet Şimşek geliyor gördüğümüz kadarıyla. Yalanlayan yok” sözleriyle teyit etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ekonomiyi teslim edeceği düşünülen Mehmet Şimşek arasında bir pazarlık söz konusu olduğunu ifade eden Cüneyt Özdemir “Yoksa ben Mehmet Şimşek geliyorum demez” diye konuştu.

Programda ayrıca Şimşek isminin borsalar tarafından ciddiye alındığı ve yükselişe geçtiği de ifade edildi. Şimşek’in ekonominin başına geçtiği açıklandığı gün borsanın düşüp düşmeyeceğinin belirsiz olduğu söylendi.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

O ilde ekmeğe zam geldi!

HIZLI YORUM YAP