Gazeteci Nedim Şener'den Haber Global canlı yayınında yaptığı açıklamada Ekrem İmamoğlu hakkında çarpıcı bir iddia geldi. Nedim Şener; Erdoğan'ın seçim tarihi açıklamasını ve altılı masanın aday belirleme sürecindeki konumunu değerlendirdi..

Nedim Şener, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in aday olarak Ekrem İmamoğlu'nu göstereceğini iddia etti.

BELİRLEYİCİ FAKTÖR MERAL AKŞENER!

'CHP içerisinde Kılıçdaroğlu'nun adayı giderek kesinleşiyor. Mansur Yavaş'ın adaylığı gündemin dışına çıktı. Mansur Yavaş'ın açıklamalarından çıkan sonuç bu, HDP de onu istemediğini belirtmişti. Buradaki belirleyici faktör Meral Akşener! İmamoğlu'nun Anadolu gezisi, onun bir şekilde aday olmak istediğini gösteriyor.

'İMAMOĞLU İLE CHP YÖNETİMİ GERİLİMİ ARTTI'

Meral Hanım, adaylık istişareleri sonrasında İYİ Parti adayı olarak İmamoğlu'nu göstereceğini öngörebiliriz. İmamoğlu ile CHP yönetimi arasındaki gerilim çok arttı. Artık daha fazla geri adım atamaz, daha önce de söylemiştim 2024 seçimlerinde İBB başkanı olma ihtimali bile kalmadı. Baştan itibaren Cumhurbaşkanı adayı olarak davrandı, kendini öyle konumlandırdı.

CHP yönetimi bunu istemiyor. İYİ Parti'nin adayı olarak gösterilecektir. Erdoğan, seçim tarihini ilan edeceği zamanı da söyledi beklenen altılı masanın da adayını açıklaması...'