DOLAR

39,1011$% 0.04

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

44,4609% 0.52

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.202,41%1,95

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.830,00%2,17

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.236,00%2,18

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4192366฿%0.62416

Created with Highcharts 8.2.2
a
  • Dijital Gaste
  • Gündem
  • Kritik kabine toplantısına saatler kaldı: Masada Soçi temasları ve enflasyon var

Kritik kabine toplantısına saatler kaldı: Masada Soçi temasları ve enflasyon var

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleşecek olan kritik Kabine toplantısı yarın yapılacak. Toplantıda, Soçi'deki görüşme tüm detaylarıyla ele alınacak. Bunun yanı sıra, iç ve dış siyasette yaşanan gelişmeler ve ekonomideki son durum da gündemdeki konular arasında yer alacak.

Masada önemli gündem maddelerinin olduğu Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya ziyaretinin ardından yarın gerçekleşecek. Toplantıda Rusya- Ukrayna savaşındaki son gelişmeler, Tahıl koridoru anlaşması, Ankara-Moskova ilişkilerine dair alınan kararların yanı sıra ekonomiye dair reform adımları kesinleşecek.

EKONOMİDE GÖZLER OVP’YE ÇEVRİLDİ

Ekonomide ise gözler Orta Vadeli Programa çevrildi. Ekonominin 3 yıllık yol haritasının belirleneceği programın hazırlıklarında sona gelindi.

Program ile hem orta vadeli öngörüler belirlenecek, hem de yapısal reform adımları açıklanacak. Toplantıda programa ilişkin son değerlendirme yapılacak.

ERDOĞAN, DÜNYA LİDERLERİYLE BİR ARAYA GELECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yoğun diplomasi trafiği de toplantının gündeminde olacak. Erdoğan 9-10 Eylül’de Hindistan’daki G20 Liderler zirvesine katılacakArdından da 17-21 Eylül’de gerçekleştirilecek olan Birleşmiş Milletler Genel Kurulu için Amerika Birleşik Devletleri’ne hareket edecek. Erdoğan iki uluslararası toplantıda da dünya lideriyle bir araya gelecek.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan LGBT açıklaması

HIZLI YORUM YAP