KKTC'den dönen Kemal Kılıçdaroğlu: Yatağımın yanına koyacağım

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, depremde vefat eden Kıbrıslı voleybolcuların ailelerine taziye ziyareti sonrasında Ankara'da konuştu. İsias Oteli'nde yaşananlar için 'cinayet' diyen Kılıçdaroğlu, Kıbrıslı ailelerin verdiği formayı yatağının yanına koyacağını söyledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 6 Şubat'taki ilk depremde, Adıyaman'da çöken otelin enkazı altında kalarak yaşamını yitiren KKTC'li voleybolcular adına KKTC'ye taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sonrası Ankara'ya dönen Kılıçdaroğlu, Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

OTEL YAPILIRKEN DERE KUMU ÇAKIL TAŞI KULLANILMIŞ!

Adıyaman'da KKTC'li voleybolcuların kaldığı İsias Oteli'nin deprem anında çökmesine ilişkin olarak, "Otelin yapımında dere kumu ve çakıl kullanılmıştı. Orada cinayet işlendi." dedi.

"Kıbrıs'ta 23 aileyi ziyaret ettim." ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, "Allah nasip ederse, cumhurbaşkanı olarak hesabını soracağım." dedi.

"ŞAMPİYON MELEKLERİ UNUTMAYACAĞIM"

Kılıçdaroğlu, konuşmasının devamında Kıbrıslı ailelerin verdiği formayı basın mensuplarına göstererek şunları kaydetti:

"Kıbrıslı aileler bir forma da verdiler. Bu formayı yatağımın yanına koyacağım. O melekleri unutmamak için... Şampiyon melekleri unutmayacağım. Sinan Ateş'i unutmayacağım, Emine Şenyaşar'ı unutmayacağım. Sevgili halkım, sen de unutma."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN