Kahramanmaraş merkezli depremler asrın felaketine sebep olurken afetzedelerin en büyük ihtiyacı olan çadır tartışmaları bitmiyor. Kızılay'ın, Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP Derneği'ne 46 milyon liraya çadır satması tepkilere neden olmuştu. İddiaları doğrulayan Kerem Kınık 'Ahbap Derneği ve Türk Kızılay işbirliği ahlaki, akılcı ve yasaldır. Aksini iddia eden ise ya meseleyi anlamamış ya da kötü niyetlidir' ifadelerini kullanmıştı.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık dün akaşm CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın programında canlı yayınına katılarak yeni açıklamalarda bulundu.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık ''Afette askeri konumlandırmazsanız yanlış yaparsınız. Kendi içerinizde sivil asker işbirliği mekanizmanız geçmiş dönemlerde çökertildiği için bu mekanizmadan faydalanamıyorsunuz.'' açıklamasıyla FETÖ'yü suçladı.

FETÖ TWETLERİ ORTAYA ÇIKTI

Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın sivil asker işbirliği konusunda yaptığı açıklamalarda FETÖ'yü suçlaması sonrasında tartışmalar alevlendi. Kerem Kınık'ın daha önce FETÖ'ye övgüleri olan twetler sosyal medyada gündem oldu.

İŞTE O PAYLAŞIMLARDAN BAZILARI