Kısmetse Olur Aşkın Gücü ilişkilerine Hakan Kakız'ın ifşaları hakim olmaya devam ediyor. Kakız'ın mesajları ifşa etmesiyle birlikte Yeliz ile Erol arasında hakarete varan tartışma yaşandı, Yeliz Erol ile davalık oldu. Üstüne bir de Yeliz'in diskalifiye olacağı haberi geldi. Peki Yeliz diskalifiye olacak mı? Yeliz diskalifiye sebebi ne? Peki Yeliz Aybüke arasındaki mesele ne? Yeliz Aybüke'ye saldırdı iddiaları doğru mu? Gelin hep beraber Kısmetse Olur dedikodularını gün yüzüne çıkaralım.

Geçtiğimiz günlerde Hakan Kakız önce Furkan'ın kendisini Instagram'dan engellediği ekran fotoğraflarını paylaşmış ve 'dikkatimi çeken tek özelliği gay gibi konuşması, başka renk katmıyor' diyerek diskalifiye edileceği haberini vermişti. Daha önce de Furkan'ın eski sevgilisine şiddet gösterdiği için diskalifiye edileceği konuşuluyordu.

Hakan Kakız, Furkan diskalifiye olacak iddiasıyla kalmadı, Kısmetse Olur erkekler evi adaylarından kendisine 'yürüyenler' olduğunu söyleyerek ortalığı karıştırdı.

Kakız'ın söylediğine göre daha önce Tolga Hakan Kakız'a mesaj atmış. Hakan Kakız Tolga'nın mesajlarını ifşa etti. Fakat ifşa olan tek aday Tolga değildi.

Hakan Kakız Erol için de aynı iddialarda bulundu. Söylediğine göre Erol Hakan Kakız'a feyk hesaptan 'yürümüş'. Üstelik sadece kendisine de değil, Erol Mika Slowana'ya da mesajlar atmış. Erol bu iddiaların üzerine açıklama yaparak 'Mika benim arkadaşım, mesaj atmam normal' dedi ama Hakan Kakız'ı da özel hayata saygısızlıkla suçladı.

Bu ifşalara en büyük tepkiyi veren ise Erol Yıldrım ile bir küsüp bir barışan, nihayet ilişkiyi sonlandıran Yeliz Açıkel oldu. Yeliz Erol ifşası sonrası bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamaya göre Erol Yeliz arasında hakaretleşmeler oldu ve Yeliz Erol'a dava açtı. Hakan Kakız Erol Mika Slowana mesaj üçgeninin tartışmaların asıl sebebi olduğu iddia ediliyor.

Yeliz Erol ikilisinin sosyal medyadaki hakaretleşmelerinin üzerine bir de Yeliz Aybüke kavgası geldi. Söylentiye göre Yeliz programda Aybüke'ye saldırınca yetkililer Yeliz diskalifiye olmalı yönünde bir karar vermiş.

İddialar üzerine Yeliz TikTok yayını açarak Aybüke hakkında açıklama yaptı.İkili birbirlerini sosyal medya hesaplarından silip beraber fotoğraf ve videolarını da kaldırdılar.

Yeliz diskalifiye olacak mı sorusunu Instageram'dan cevapsız bırakırken Aybükke ile kavga etmediğini söyledi.

Yeliz'in sessizliği iddiaların doğru olabileceğini düşündürürken Yarışmacılar hakkında daha ne ifşalar çıkacak hayretle bekliyoruz.