Kısmetse Olur Aşkın Gücü en çok yakıştırılan çiftlerinden biri Yeliz ve Erol oldu. Fakat 4 Ocak 21. bölüm fragmanında ikili arasındaki restleşme herkesi şok etti. Yeliz Erol'a öyle sözler söyledi ki 'öyle ölmez füze at' cinsindendi. Peki ikili arasında neler yaşandı da olay bu noktaya geldi, Yeliz Erol'a neler söyledi, perde arkasında neler var hep birlikte bakalım.

Yeliz ve Erol arasında neden tartışma çıktı?

İkili olgunluğuyla konuşulan harika bir çiftken 3 Ocak 20. bölüm sonunda Yeliz ve Erol arasındaki ipler iyice gerildi.

Öykü Serter'in ilişkiye dair sorusuna Yeliz'in açıklaması alkış getirdi. Yeliz olgunluğunu göstererek ikisinin de fevri davrandığını ancak ilişikinin konuşalarak, iletişim kurarak güçleneceğini anlattı. Aşkın Gücü ismine gönderme yaparak gönülleri fethetti.

Her şey geride bırakılıp düzelecek gibiyken Yeliz'in haftanın popüleri olmasıyla işler tekrar karıştı.

Yeliz başbaşa yemek yeme imkanı doğmasına sevinirken Öykü Serter hakkını başkasına vermek isteyip istemediğini sordu. Erol dinlemeden tepki verince Yeliz 'sakinleşmeden konuşmam' diyerek hakkını Cansel'e verdi.

Tartışma yükselince Yeliz ağlayarak evden çıktı. Erol 'benimle ilişki istiyorsa iğneli konuşmayacak' yorumu yaptı. En olgun görünen çiftin arasındaki bu gerginlik herkesi şok etti.

Queen Yeliz kendinden özür diledi

21. bölüm tanıtımında ise Erol ortada buluşmak için Yeliz'den özür dileyip kendi hatalarını bir bir saydı. Fakat buna karşılık Yeliz 'seni baştan beri olgun biri sandığım için, arkanda dimdik durduğum için' diyerek kendinden özür diledi.

Yeliz'in bu sözleri Kısmetse Olur Aşkın Gücü gündemine bomba gibi düştü. Yeliz taraftarları 'içimiz rahatladı' yorumunda bulundu. 'Melek değil insanım, iyi niyetliyim ama aptal değilim' diyen Yeliz, Erol ile yolarını tamamen ayırmış görünüyor. Queen Elizabeth lakaplı Yeliz için gelecek günlerde neler olacağı merak konusu.