Yayın tarihinden itibaren tüm ülkeyi kasıp kavuran ve izleyicilerin merak ve beğenisini alan format Kısmetse Olur 5 yıl sonra Youtube üzerinden Kısmetse Olur Aşkın Gücü adıyla yeniden yayına girdi. Her bölümü olay olan programdan aşk ve kavga eksik olmuyor. 49. Bölüm fragmanının da yayınlanmasıyla izleyiciler şok oldu. Fragmanda iki ismin diskalifiye edildiği öğrenildi. Peki bu iki isim kim? Kısmetse Olur'da kimler diskalifiye edildi? Kısmetse Olur Aşkın Gücü Yeliz ve Erol diskalifiye edildi mi? Kısmetse Olur'a kim veda ettş? Kısmetse Olur'da kim elenecek? Kısmetse Olur'da kim elendi? Yeliz ve Erol elendi mi? Aybüke ile Tolga elendi mi? yeliz ve Erol diskalifiye mi oldu? Kısmetse Olur Aybüke ve Tolga diskalifiye mi oldu? Sorularınızın cevabı haberimizde gizli...

HANGİ İKİ İSİM DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Merakla beklenen eleme gecesinin yaşanacağı 49. bölüm fragmanında Öykü Serter elinde kırmızı bir kartla bekliyordu... Serter 'Çok net kurallarımızı açıklamıştım. Yarışmanın en birinci kuralı olan 'dışarıda görüşemezler' kuralını ihlal ettikleri için kırmızı kart gösteriyor ve diskalifiye ediyoruz.' ifadelerini kullandı.

Diskalifiye edilen kişileri merakla beklerken yapım ipucunu kendi elleriyle bizlere verdi! Gelin adayları tarafında Yeliz'in, damat adayları kısmında ise Erol'un eksikliği gözden kaçmadı. Bir küs bir barışık şekilde ilişkilerini devam ettiren Yeliz ve Erol çiftinin diskalifiye edileceğini zaten biliyorduk. Hatta ikili sosyal medyada açtıkları canlı yayınlarda diskalifiye olduklarını ima etmiş ve birbirlerine laf sokmayı ihmal etmemişlerdi.

Dışarıda ise nasıl görüştükleri, ne şekilde görüştükleri hala bilinmezliğini korurken gelişmelerin peşine düşmek amacıyla programın takipçisiyiz!