Youtube'da izleyiciye sunulan sevilen program Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı bugün 36. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Romantizmin ve kavganın eksik olmadığı izleyicilerin her bölümü merakla beklediği program her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Bu haftasonu kimin eleneceği ve kimlerin yarışmaya katılacağı merak konusu oldu. Yarışmaya eski yarışmacıların geri döneceği yeni isimlerin katılmayacağı iddia edilmişti. Peki bu iddialar doğru mu? Programa kimler katıldı? Kısmetse Olur Aşkın Gücü kim elendi? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yeni yarışmacıları kim? İşte tüm sorularınızın cevapları haberimizde...

Gelin önce Kısmetse Olur Aşkın Gücü 35. bölümde neler olduğuna bakalım!

Dün seyirci ile buluşan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında 15.000 TL değerindeki ödül sahibini buldu! Bu kez ödül iki yarışma arasında paylaşıldı. Ödülün sahibi Aybüke ve Tolga oldu!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 35. Bölümde Kim Elendi?

Kısmetse Olur'un 35. bölümünde gözyaşı ve veda da vardı. Eslem ve Serdar aynı anda Kısmetse Olur evine veda etti.

Yarışmacılar bir yandan aşklarını dışarıda yaşayacakları için sevinirken bir yandan da Eslem gözyaşlarına boğuldu. Bu sırada, Kısmetse Olur'un ona çok şey kattığını söyledi.

Peki, bu gece Kısmetse Olur'da neler olacak? 21 Ocak Cumartesi günü saat 18.30'da Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının 36. bölümü seyirci ile buluşacak.

Bu gece Yaren ve Erhan yazan notlar, çiçekler çöpe atıldı! Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde bir aşk bitiyor mu?

Sinirler geriliyor! Kızlar evinde sinirler geriliyor, eşyalar havalarda uçuyor. Kavganın sonu ne olacak merakla bekliyoruz!

Bu gece o gece! Kısmetse Olur Aşkın Gücü'nde beklenen gün geliyor. Eski yarışmacılar Kısmetse Olur evine geri dönüyor. Peki, geri dönen adaylar kimler olacak?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 21 Ocak 36. Bölüm İzleme Ekranı:

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 21 OCAK CUMARTESİ 36. BÖLÜM İZLEME EKRANI