DOLAR

40,0335$% 0.08

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

47,0909% 0.4

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.282,79%-0,14

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.958,00%-0,16

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.747,00%-0,15

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4320946฿%-0.91469

Created with Highcharts 8.2.2
a

Kemal Kılıçdaroğlu Sakarya mitinginde bir bakanını açıkladı!

Millet İttifak Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya'da düzenlenen mitingde halka seslendi. Kılıçdaroğlu konuşması esnasında Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'u işaret ederek, 'Allah nasip ederse Sakarya'dan bir bakanınız olacak' dedi.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya‘da düzenlenen mitingde vatandaşlarla buluştu ve ülkenin geleceği hakkında sözlerini paylaştı. Kılıçdaroğlu, halkın sorunlarına kulak vereceğini ve Türkiye’nin gerçek anlamda demokrasi, adalet, insan hakları ve özgürlükler konusunda gelişeceğine inandığını söyledi.

“HAK HUKUK ADALET”

Konuşmasında, “Benim görevim cumhurbaşkanı yardımcılarıyla birlikte bu ülkenin sorunlarını çözmek. Biz paraya talip değiliz. Biz 85 milyonun sorunlarına talibiz” diyen Kılıçdaroğlu, kul hakkı yemediğini ve yedirmeyeceğini vurgulayarak dürüstlük, adalet ve hakperestliği öne çıkardı.

Kılıçdaroğlu, KPSS mağdurlarının sorunlarına hak ettiği şekilde yaklaşılması gerektiğini ve bu konuda çalışmalar yapacaklarını belirterek, “Bay Kemal eşittir hak, hukuk, adalet” dedi.

“SAKARYA’DAN BAKANINIZ OLACAK”

Ayrıca Sakarya Milletvekili Engin Özkoç‘u işaret ederek “Allah nasip ederse Sakarya’dan bir bakanınız olacak” sözleriyle de halka seslendi. Depreme dayanıklı kentlerin nasıl yapıldığını göstereceklerini ve dürüst ve erdemli çalışmanın ne demek olduğunu göstereceklerini sözlerine ekledi.

6728d6d6e7b76 kemal kilicdaroglu sakarya mitinginde bir bakanini daha duyurdu

EKONOMİ AÇIKALAMASI

Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin tarım sektöründe öncü bir ülke olduğunu hatırlatarak, fındık üretimi konusunda dünya birincisi olduklarını söyledi. Fındık üreticilerinin desteklenmesi gerektiğine dikkat çeken Kılıçdaroğlu, fındık taban fiyatının 4 dolar Türk lirası karşılığı olacağı sözünü verdi.

ÖZGÜRLÜKLER AÇIKLAMASI

Toplumsal birliktelik ve huzurun sağlanması için tüm kesimleri kucaklamak gerektiğine vurgu yapan Kılıçdaroğlu, kimseyi ayırmayacağını, ötekileştirmeyeceğini ve kin duymayacağını söyledi.

Son olarak basın özgürlüğünün önemine değinen Kılıçdaroğlu, politikacıların eleştirilere açık olması gerektiğini ve basının da rahatlıkla eleştirebileceğini söyledi.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Babacan iktidara yüklendi: Kamu kaynakları peşkeş çekildi

HIZLI YORUM YAP