Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyareti ileri bir tarihe ertelendi. Program yoğunluğundan dolayı ziyaretin ileri bir tarihe alındığını açıklanan HDP hakkındaki soruya Kemal Kılıçdaroğlu dikkat çeken bir yanıt verdi.

6'lı Masa liderlerinin onayıyla Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu HDP ziyaretinin ertelenmesi konusunu soran gazetecite 'Bunu bana değil, ev sahibine sorun' dedi.

HDP'den yapılan açıklamada, 'Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun partimize ziyareti program yoğunluğundan dolayı ileri bir tarihe ertelenmiştir' ifadelerine yer verilmişti.

MİLLİ YOL PARTİSİ'NE GİTTİ

Kılıçdaroğlu, adaylığı sonrası ilk temaslarına başlıyor. Kılıçdaroğlu bugün MYP lideri Remzi Çayır'ı ziyaret etti. Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan CHP lideri, 'Güzel bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye'nin bugünkü sorunlarını masaya yatırdık. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşları ile beraber, en azından bir masanın etrrafında bir araya gelmek benim açımdan da son derece değerli. Bundan sonra da uygun ortamlar olduğunda tekrar bir araya geleceğiz. Tekrar Sayın Genel Başkan ve arkadaşlara teşekkür ederim' dedi.