CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, HÜDA PAR hakkında bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Kadına şiddetin önlenmesi kanununa savaş açanı ittifak ortağı yaptılar. Kazanım ve özgürlüklerinizin yok edilmesine izin vermeyeceğiz' dedi. Kılıçdaroğlu, daha sonra yaptığı açıklamada, bu paylaşımını alıntılayan AK Parti milletvekillerine teşekkür etti.

Kılıçdaroğlu, genç muhafazakar kadınlara seslenerek, 'Biz baskıcı olan her şeyden arındık, demokratikleştik. Onlar en baskıcı olanı yanlarına çektiler. Kadına şiddetin önlenmesi kanununa savaş açanı ittifak ortağı yaptılar. Kazanım ve özgürlüklerinizin yok edilmesine izin vermeyeceğiz' açıklamasını yapmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu paylaşımı AK Partili vekiller tarafından alıntılandı. Kılıçdaroğlu paylaşımını alıntılayan AKP milletvekilleri olduğunu söyleyerek ''Paylaşımı alıntılayan AK Parti milletvekillerine teşekkür ederim. Panikle yazdıklarına göre, İletişim Başkanlığı da bu konunun ne kadar önemli olduğunun farkında. 6284'ün kaldırılmasına asla izin vermemeliyiz. Bu tüm kadınların ortak meselesidir.' dedi.