Amasya'nın Merzifon ilçesinde, içerisinde Sergen Deveci, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Filiz Özbek, Melis İşiten, Uğur Şalvarcıoğlu ve Ceyhun Fersoy'un bulunduğu minibüs kaza yaptı. Olayda Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybederken minibüsün içerisindeki diğer kişiler civardaki hastaneye kaldırıldı.

ÜÇ KİŞİ KAZA YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş kaza yerinde hayatını kaybederken, sürücü ile minibüste yaralanan Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek de ihbarla gelen ambulanslarla Merzifon ve Suluova'daki hastanelerde tedaviye alındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yapılan incelemenin ardından minibüsten çıkartılan cenazeler de hastane morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, ünlü isimlerin dün Çorum Devlet Tiyatrosu Salonu'nda 'Başbelası' adlı tiyatro oyununu sahneledikleri öğrenildi.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI'NDAN TAZİYE MESAJI

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Amasya'nın Merzifon ilçesinde tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsle kamyonun çarpışması sonucu yaşamını yitiren tiyatrocuların ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.

Bakan Ersoy, yaptığı paylaşımda, Çorum'da sahneledikleri oyun sonrası Samsun'a dönen tiyatro oyuncularını taşıyan minibüsün kaza yaptığını derin üzüntüyle öğrendiğini belirtti. Kazada vefat edenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır dileyen Ersoy, 'Yaralılara acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun' ifadesini kullandı.

SERGEN DEVECİ KİMDİR?

2 Ekim 1991 yılında İzmit'te dünyaya gelen Sergen Deveci, oyunculuğa ilgi duyduğu için Kocaeli Şehir Tiyatrosu'nda eğitim almıştır. Instagram, Facebook, YouTube gibi sosyal medya platformlarında yaptığı skeçlerle fenomen haline gelmiştir. Deveci'nin Instagram hesabında 783 bin takipçisi vardır.

SERGEN DEVECİ SAĞLIK DURUMU NASIL?

AA'nın haberine göre; Merzifon'da kaza yapan ve içerisinde Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Filiz Özbek, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu ve Ceyhun Fersoy'un bulunduğu minibüste Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını yitirdi. Diğer isimler ise yakınlardaki hastanelere kaldırıldı. Söylenene göre fenomen Sergen Deveci'nin durumu ağır.

SERGEN DEVECİ HANGİ PROJELERDE ROL ALDI?

Nalan
Aslında Özgürsü
Bonkis
Dayı Şov
Yara Bandı
Şüphe