Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor ile karşılaştı. Fenerbahçe taraftarlarının Kayserispor deplasmanına alınmayacağı yönündeki karar ve daha sonraki süreç ile gündem olan karşılaşmada, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a tepki gösterildi.

Özdağ geçtiğimiz günlerde mücadeleyi izlemeye gideceğini duyurmuştu. Zafer Özdağ bugün, karşılaşma öncesi Rhg Enertürk Enerji Stadyumu önünde basın açıklaması yaptı. Fenerbahçe taraftarının stadyuma alınmamasına tepki gösteren Özdağ, 'Fenerbahçe seyircisi demokratik haklarını kullanarak kimi protesto etmek isterse onu protesto edecektir. Biz de onların sokulmadığı bir maça onları temsilen geldik' dedi.

Bununla birlikte birkaç taraftar, mücadelenin devre arasında 'Devlet Bahçeli' sloganı eşliğinde Özdağ'a saldırı girişiminde bulundu. Söz konusu saldırganlar polisin önlemi ile engellendi. Bununla birlikte Ümit Özdağ Kayserispor - Fenerbahçe maçında bir grup seyircinin tepkisiyle karşılaşınca stadyumu terk etmek zorunda kaldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, mücadeleyi tribünden takip etti. Koç'un karşılaşmayı ayakta izlediği görüldü. Birçok kişi Ali Koç'un bu hareketini 'Fenerbahçe taraftarlarının stadyuma alınmamasını protesto ediyor' olarak yorumladı.