İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Bahadır Erdem, HaberTürk TV'de Mehmet Akif Ersoy'un sunduğu Ana Haber'de açıklamalarda bulundu.

Altılı Masa'da yaşanan krizi değerlendiren Erdem, Millet İttifakı'nın 14 Mayıs'ta yapılması beklenen seçimler için İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in seçimi garantilemek istediğini ve bunun başarıldığını belirtti.

Erdem, 'Sayın Meral Akşener, seçimi garantilemek istemişti. Seçimi garantiledik.. Yüzde bin 500 kazanacağız. Aksi mümkün değil. Ben kazanacağımıza eminim. Vatandaş bıktı. Millet Kazanacak. Buna inandığım için söylüyorum' diye konuştu.

Bahadır Erdem, aday krizi hakkında Akşener'e yöneltilen eleştirilere dair; 'Masada herhangi bir çatlak görmeyiz. Meral Akşener seçimin kazanılması için kıstasları getirdi. Biz milletin istediğini aldık. Oyumuzu olumlu etkileyeceğini düşünüyorum. Muhalif seçmenin hepsinin arzuları yerine getirildi. Biz ayrımı ortadan kaldırdı. Seçmene bundan daha saygılı bir siyaset olabilir mi? Meral Akşener'e ve bunu sağlayan masanın bütün genel başkanlarına teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı