İyi Parti'den istifa eden Aydın Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AK Parti'ye geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özcan'a AK Parti rozetini taktı.

'SÜRPRİZİMİZ VAR'

İyi Parti'nin yönetimindeki en büyük belediye olan Aydın'ın Nazilli ilçesinin belediye başkanı Kürşat Engin Özcan'ın bugün AK Parti grup toplantısında partiye katıldığı açıklandı.

'Sürprizimiz var' diyerek denilerek sahneye davet edilen, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rozeti takmasıyla AK Parti'ye katıldı.

MİLLETE HİZMET İÇİN EMRİNİZDEYİM

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

'Bugün burada olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Ama Düzce'de meydana gelen deprem nedeniyle büyük Türk milletine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Askerimiz, bu aziz milletin toprağında kullanmak için seferdedir. Allah ayağını taşa değdirmesin, her zaman yanlarında olsun. Tüm dünya ve dolayısıyla ülkemiz ciddi bir sıkıntı, zor bir dönemden geçmektedir. Bu zorlu dönem içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımız'ın yaptığı milli birlik beraberlik davetine icabet etmemek olmazdı. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Hüsnü kabullerinizden dolayı bu büyük aileye minnettarım. Memlekete ve millete hizmet etmek için her zaman emrinizdeyim.'

İYİ PARTİ'DEN KOPTU

Milliyetçi Hareket Partisi Nazilli İlçe Başkanlığı görevinden ayrılarak, Nazilli İyi Parti teşkilatını kuran isim olarak bilinen Başkan Kürşat Engin Özcan, 31 Mart 2019 seçimlerinde Nazilli Belediye Başkanı seçilmişti.

'HAYIRLI OLUR İNŞALLAH'

AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Özcan'ın kendi partilerine katılacağı yönündeki haberler üzerine 'Hayırlısı olur inşallah' demişti.

'TÜRKİYE İÇİN HAYIRLI OLDU'

MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, konuya ilişkin şunları söylemişti:

'Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Daha önce sormuştum. Kendisi 'size nasıl teklif geliyorsa bize de geliyor' demişti. Türkiye açısından hayırlı oldu. Beraber çalıştık. Siyaseten de çok destek olduk. Hayırlı olsun demek lazım.'