Meclis önünde yaptığı konuşmada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'a teşekkür eden Adnan Beker, şunları söyledi:

'Bu 4 yıllık süre içinde, başta sayın genel başkanım olmak üzere, Mansur Yavaş'a, bize destek veren, bize oy veren Ankaralılara teşekkür ediyorum. Biz bu 4 yıl içinde inanıyorum ki onlara layık hizmetler yaptık. Yani 200 binden fazla insanla görüştük. Bütün ilçelerimizi gezdik. Bugün çıktığımız yolda, Rabbim hayırlara vesile etsin diyoruz.'

Deprem bölgesindeki vatandaşların durumunun siyaset üstü olduğunu belirten Beker, 'Rabbim bir daha depremdir, sel felaketleri inşallah göstermesin. Şu an felaketlerden dolayı ülkemizin durumunu biliyorsunuz. Biz de hep beraber bu deprem bölgelerine yardım etmek için, hizmet etmek için şu an siyasetten daha üstte olan bir olayımız var. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımız, en önemlisi o' diye konuştu.

TEK İSTEĞİMİZ HALKIN VEKİLİ OLMAK
Aday adaylığı başvurusunu yapan Beker, 'Tek isteğimiz halkın vekili olmak. Milletvekili adayıyız Ankara'ya hizmet etmek için, tek düşüncemiz o, halkımızın içine gitmek, halkımızla buluşmak, onların sorunlarını dinlemek, onların vekili olmak. Halkın vekili olmak, tek istediğimiz halkın vekili olmak, halk da bunu istiyor. Halkın vekili olmasını istiyor' ifadelerini kullandı.

ADNAN BEKER KİMDİR?

Adnan Beker, 1964 yılında Ankara'da doğdu. Aslen Yozgatlı olan Beker, ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. 30 yıldır Ankara'da petrol, inşaat ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren İş adamı Adnan Beker, TOBB Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesi'dir. Beker, 2019 seçimlerinde seçildiği Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde (ABB) İYİ Parti Grup Başkanvekili olarak görev yaptı.