İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabından yeni bir video yayımlayarak, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepki göstedi.

Akşener'in paylaştığı video dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.

Akşener, videoyu , 'Devlet; tehditle, baskıyla, korkuyla yönetilmez. Çünkü hürriyet, istibdattan güçlüdür. Çünkü cesaret her zaman korkuyu yener.' notuyla paylaştı.

Akşener, bu defa videoda #DevleteCesaretYakışır! etiketiyle paylaşım yaptı.

Daha öncesinde 50 kişilik bir grup Meral Akşener'in evini bastığı videoya ilişkin açıklamalarıda video verdi.

Videoda Erdoğan'ın sözlerinede yer verildi. Akşener, 'Gelin lan, haydi gelin beni vurun. El çocuklarıyla ben yiğitlik yapmadım hayatımda yüreği yeten kendi gelecek, Namertler buyrun ben vurdayım, korkaklar buyrun. İki kişiye 25 kişi saldırılmaz buyrun gelin. Sayın Erdoğan elinden geleni arkana koymazsan namertsin. Senden toz zerresi kadar korkarsam namertim. Ben bunları daha önce yaşadım. Belinde silahı olanlar, elinde tankı tüfeği geri olanlar geri bastıramadı korkutamadı. O gün onlardan korkanlar mı beni korkutacak?' sözlerine yer verildi.

İşte o paylaşım...

'Devlet; tehditle, baskıyla, korkuyla yönetilmez. Çünkü hürriyet, istibdattan güçlüdür. Çünkü cesaret her zaman korkuyu yener. Çünkü #DevleteCesaretYakışır!'