İrfan Değirmenci'den Akşener'e ağır sözler!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı Masa'nın adayının konuşulduğu toplantı sonrası yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Bir kesim Akşener'i haklı bulurken bir kesim ise tepki gösterdi. Tepki gösteren isimlerden birisi de Gazeteci İrfan Değirmenci oldu. Değirmenci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Meral Akşener'e 'Tarih olacaksınız' göndermesi yaptı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dün yapılan altılı masa toplantısında ortak Cumhurbaşkanı adayı konusu konuşuldu. İYİ Parti hariç tüm genel başkanların CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmasında görüş birliğine vardığı iddia edilmiş Akşener'in ise bunu kabul etmediği söylenmişti.

İYİ Parti lideri bugün yaptığı açıklamada topu Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na atarak "İYİ Parti bir kıskaca alınmış, bir dayatmaya mecbur bırakılmıştır. Elbette buna boyun eğmeyecektir." dedi. Bu sözleri sonrası Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıkça tanımadığını belirten Akşener'e tepkiler yükselirken destek olan da bir çok kişi oldu.

Tepki gösteren isimlerden biri olan Gazeteci İrfan Değirmenci, sosyal medya hesabı üzerinden: "Tarih olacaksınız. Haydi uğurlar ola..." diyerek Akşener'e göndermede bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN