Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan AK Parti hakkında bomba bir yazı kaleme aldı. İktidarın seçimlere kaybetme duygusu ile gireceğini savunan Mehmet Ocaktan ''Cumhur İttifakı da 7'li-8'li masa olduk diye övünebilecek!'' dedi.

Karar gazetesi yazarı Mehmet Ocaktan 'Bugüne kadar 6'lı masanın altında başka ayaklar arayan iktidar cenahı, bir anda keskin bir U dönüşü yaparak Cumhur İttifakı'nı 6'lı, 7'li, hatta 8'li ittifaka dönüştürmek için müthiş bir hamle başlattılar. Şimdilerde adını bile kimselerin hatırlamadığı ANAP ve DSP'den HÜDAPAR'a ve Yeniden Refah Partisi'ne kadar herkesin kapısını çalmaya başladılar. Artık Cumhur İttifakı da 7'li-8'li masa olduk diye övünebilecek!..' diye yazdı.

Ocaktan, 'Cumhur İttifakı'nın işi 14 Mayıs'ta hiç kolay olmayacak. Ama hemen belirtelim, Millet İttifakı için de henüz 14 Mayıs çantada keklik değil. Evet Millet İttifakı şimdi daha güçlü ama 14 Mayıs'a hatasız ulaşmak şartıyla… Zira bundan sonra yapılacak büyük bir hatanın telafisi mümkün olmayabilir' ifadelerini kullandı.