BPT lideri Hüseyin Baş, iktidarın 'deprem üzerinden siyaset yapılmasın' söylemlerine karşı çıkarak 'Hiçbir alanda siyaset yapmamız kabul edilemiyor.' dedi.

Baş, daha önce katıldığı bir tv programına ait görüntüleri sosyal medya hesabından 'Enkazların üzerinde siyaset yapanlar bize deprem üzerinden siyaset yapmayın diyor.' notuyla paylaştı.

Hüseyin Baş'ın sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı açıklamaları şöyle:

'Deprem üzerinden siyaset yapma, pandemi üzerinden siyaset yapma, kriz üzerinden siyaset yapma. Tamam ben siyaset yapmayayım da sen bir şeye kifayet et. Hiçbir şeyi de becerebildikleri yok. ve hiçbir alanda siyaset yapmamız kabul edilemiyor. Biz siyaset yapmıyoruz, bir gerçeği ortaya koymak istiyoruz. Sürekli kandırılıyoruz, manipüle ediliyoruz. Bunların hepsi üzerinden siyaset yapmalıyız ki gerçekler ortaya çıksın. Bize gelince deprem üzerinden siyaset yapma ama ona gelince tüm seçim propagandamı deprem bölgesinden yürüteceğim. Niye deprem bölgesinden yürütüyorsun? Türkiye'de siyasi bir deprem yaşanıyor aslında, siyasi bir felaketle karşı karşıyayız. Ama bunu gizlemek için ellerinden geleni yapıyorlar.'