Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, Twitter hesabından paylaştığı video ile gündeme bomba gibi düştü.

Hüseyin Baş, videoyu 'Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun' başlığında paylaştı.

Baş paylaştığı videoda muhalefet partisini hedef aldı.

İşte Hüseyin Baş'ın söyledikleri...

Baş, Cumhurbaşkanı 3. kez aday olabilir mi? Olamaz mı? Buna ilişkin muhalefetin belli başlı bileşenleri bunun aday olamayacağını söylerken bazı aktörler, bazı bileşenler de '14 Mayıs bizim için okeydir, tamamdır, problem yok.' Şeklinde açıklamalar yaptı.

YSK Erdoğan'ın adaylığını kabul eder

Baş, 'Cumhurbaşkanı 3. kez aday olamadığı halde 'Ben adayım ve YSK bunu kabul etsin' dediğinde YSK bunu kabul etmek ile yükümlü müdür? Normalde değildir ama mevcut koşullarda YSK bunu kabul eder mi? Muhtemelen eder. Bu başka bir konu bizim buna itiraz etmememiz bambaşka bir konu. 'Kime şikayet edeceksin?' 'YSK'ya' Peki 'YSK bu şikayeti kabul edecek mi?' 'Kabul etmeyecek' 'O zaman ne yapıyorsun?' Cumhurbaşkanı diyelim ki seçimi kaybetti ama dedi ki, 'Ben seçimi vermiyorum.' Kime şikayet etmen gerekiyor? YSK yapılan itirazı kabul etmiyorum derse şunu diyebilir misin? 'Neyse YSK kabul etmeyecek zaten o zaman kaybettiği halde devam etsin'

Muhalefet Erdoğan'a can suyu veriyor

Hüseyin Baş Erdoğan'ın sürekli mağduru oynadığını söyleyen muhalefet karşı , 'Neymiş Erdoğan buradan mağduriyet çıkarırmış. Ya Erdoğan 5 kere mağdur oldu 6 kere mağdur olur. Toplum da onun mağduriyet çabalarının farkında. Sen Erdoğan'a mağduriyet çıkarttırmamak istiyorsan Başörtüsü konuşmasaydın. Ama sen bu konudan Erdoğan'a mağduriyet çıkarmasın derken 84 milyonu mağdur ediyorsun. 'İşte mağduriyeti oynamasın, mağdur olmasın' deyip başörtü yasasını konuşuyorsan mağdura oynamasın deyip yurtlarda intihar eden çocuklarımıza sahip çıkmıyorsan. ' O onlara yarar, onların konusu, onların işine gelir' gibi şeyler söyleyip bunları sümen altı ediyorsun ondan sonra 'Cumhurbaşkanı 3. kez dersek mağdur olur.' Nasıl bir mağduriyet? Mesela Erdoğan sizi mağdur etmekten hiç çekiniyor mu? Saraçhane'de on binler toplandı, Ekrem İmamoğlu'na siyasi yasak getirildi. Mağduriyet var ortada. Bu mağduriyetlerden neden hep Erdoğan faydalanabiliyor acaba? Niye hiç karşısındakiler faydalanamıyor? Muhalefet can suyu veriyor. Tam pozisyon değişecek, tam olay değişecek muhalefet can suyu veriyor. Böyle bir ortamda bize düşen Cumhuriyete sahip çıkmak Cumhuriyetin İlkelerine, Cumhuriyetin Yasalarına, Anayasamıza, hukuka bunlar bize düşen yükümlülük dedi.