Ahbap derneğinin kurucusu, sanatçı Haluk Levent, Fox TV'de konuk olduğu 'İlker Karagöz ile Çalar Saat' programında konuk olarak yaşadığı bir olayı anlattı. Bir ekip kurularak gittiği evleri tek tek aradıklarını söyleyen Haluk Levent 'hodri meydan' dedi.

Haluk Levent canlı yayında yaptığı açıklamada 'Bir ekip kurmuşlar, 6 yıl boyunca gittiğim evleri tek tek arayıp yardım yapıldı mı diye sormuşlar, hodri meydan! Bir tanesi çıksın, 'o para bize gelmedi' desin, vallahi billahi istifa edip şerefsizliğimi ilan edeceğim.' diyerek isyan etti.

İŞTE HALUK LEVENT'İN AÇIKLAMALARI

'Baktılar ki AHBAP'ın raporları iyi nasıl vurabiliriz. Bari bu deprem döneminde yapmasaydınız. Çok üzücü şeyler yaşıyoruz. Emin olun dün istifa edebilirdim. Yaptığımdan eminim. O kadar bırakmak istiyorum ki. Müzisyenim ben ya. Ben 6 yıldır her gün eve geleceğim bulaşık yıkayacağım. Her gün evlere gittim ben 6 yıl. Her birine yardım gitti. Bir ekip kurmuşlar, Twitter'dan tek tek bütün ailelere o para geldi mi diye sormuşlar. 6 yıldır gittiğim ailelerden bir tanesi çıksın, o para bize gelmedi desin, vallahi billahi istifa edip şerefsizliğimi ilan edeceğim. Yapmayın! 6 yıldır gittiğim aileleri aramışlar. (Kim bunlar?) Bence hükümete yaranmaya çalışan WhatsApp grupları. Hükümetle ilgili öyle bir şey olsa bizim eylemlerimiz engellenirdi engellenmedi. Bırakmak istiyorum ama o kadar para gönderilmiş, onun sorumluluğundayım''