Ankara Melike Hatun Camii İmamı olarak bilinen Halil Konakcı, cumhuriyeti hedef alan sözleriyle gündemde yer alıyordu. Konakcı, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'e dava açtı. Fakat dava dilekçesindeki lazer epilasyon detayı hayrete düşürdü, dilekçe sosyal medyada dolaşıma girdi.

Gürsel Tekin, detayları kişisel Twitter hesabında 'Kendisi attığımız tweetler yüzünden lazer epilasyon yaptırırken beklediği sonucu alamamış, acı ve ıstırap çekmiş. Çok üzüldüm. Geçmiş olsun' notuyla paylaştı.

Metinde şunlar yer alıyor: '(...) Manevi zarar miktarının belirlenirken, bir yandan zarar görenin zararının telafisini, diğer yandan onun duyduğu ruhsal ve psikolojik acıyı tatmin etme amacı güdülmektedir. Kişilik ve bedensel hakları hukuka aykırı saldırıya uğrayan müvekkilimiz tarafından hatalı lazer epilasyon işlemi sonucunda elde etmek istediği sonuca ulaşamamış olup, vücudunda yanıklar meydana gelmiş, çektiği sıkıntı ve ızdırap da dikkate alındığında müvekkil lehine uygun oranda manevi tazminata karar verilmesi kanaatindeyiz.'

KONAKCI: HUKUK BÜROSUNU TÜM DAVA DOSYALARIMDAN AZLETTİM

Söz konusu dilekçe sosyal medyada gündem oldu.

Konakcı ise konuyla ilgili açıklamasında çalıştığı hukuk bürosunun ismini de zikrederek 'Çalışma prensibimizin uyuşmaması ve hatta dava dilekçemizde kabul edilemez bir hata yapması sebebiyle tüm dava dosyalarımdan azlettiğimi kamuoyuna bildiririm' dedi.