2022'nin ikinci Güneş tutulması bugün 25 Ekim saat 13.49'da Akrep burcunda meydana gelecek. Saat 12.40'da başlayacak ve 15.08'e kadar devam edecek tutulma, Rusya, Asya'nın doğusu, Ortadoğu, Avrupa'nın birçok bölgesi ve ülkemizden gözlemlenebilecek.

Daily Star'ın haberine göre, yeni Ay'a denk gelen Güneş tutulması, Akrep burcunda gerçekleştiği için, bu burcun özelliklerinin tutulmada etkili olacağı öngörülüyor. Astrologlar, bu burç, cinsiyeti ve yakınlığı yönettiği için ilişkilerde değişiklikler ve farklı dengelerin görülebileceğini söyledi.

News.com.au da, gök olaylarının büyük dönüm noktalarına yol açtığını ve kişisel hayatımızla önemli bağlantıları olduğunu bildirdi. Astrologlar, Akrep burcunun cinsellik ile ilgili olduğunu belirterek yaşanacak Güneş tutulması ile birlikte cinsellik ve cinsel hayatta çok büyük dönüşümler yaşanacağını duyurdu.

ABD'nin önde gelen tabloidlerinden New York Post'ta yazan astrolog Kyle Thomas ise Güneş tutulmasının etkisinin cinsel hayatta görülebileceğini belirterek, 'Güneş tutulması ile birlikte cinsel çekim artabilir, ayrılıklar yaşanabilir ve maddi olarak büyük kazançlar elde edilebilir' dedi.

NELER DEĞİŞECEK?

Uzmanlar, tutulmanın güneş, ay veya yükselen burcunuzu tetikleyerek sizi bir kavşağa, krize veya değişime götürebileceği konusunda uyardı.

Ayrıca bu bir Akrep güneş tutulması olduğu için ve Akrep, astrolojide cinsiyeti ve yakınlığı yönettiği için, seks hayatınız veya ilişkinizdeki değişikliklerin sebebi olabilir. Kaotik etkiler, tam iki hafta sürebilir.

Uzmanlar, yeni bir işe başlamak, yeni bir ev satın almak, ameliyat planlamak ve tutulma sırasında evlenmek gibi büyük yaşamsal değişikliklerden kaçınmayı tavsiye ediyor.

Ancak zaten bir adım attıysanız ve düzeltmek için çok geç kaldıysanız, sadece akışa devam etmeli ve çatışmalardan kaçınmaya çalışmak için esnek olmalısınız.

Bunun beraber her şey çok da olumsuz değil. Astrolog Natasha Weber, Güneş tutulması yeni Ay sırasında meydana geldiği için, yukarı yönlü hareketin parlak yeni başlangıçlar ve ışıltılı fırsatlar getirebileceğini de söylüyor.