DOLAR

39,1011$% 0.04

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

44,4609% 0.52

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.202,41%1,95

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.830,00%2,17

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.236,00%2,18

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4163681฿%-1.82268

Created with Highcharts 8.2.2
a

Gökçeada'da büyük yangın! Belediye Başkanı isyan etti

Gökçeada'da otluk alanda yangın çıktı. Belediye Başkanı Çetin, yetkililere seslenerek 'Sert lodosu fırsat bilen hainler dört farklı noktadan ateşe verdiler. Yeter artık' dedi.

Gökçeada’da, 4 farklı noktada yangın çıktı. Kuzu Limanı bölgesinde, birbirine yakın 4 farklı noktada çıkan yangın paniğe neden oldu. Olay yerine kısa sürede müdahale araçlarının gittiği ve yangının kontrol altına alınmaya çalışıldığı belirtildi.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’in yangının çıktığı bölgelerde olduğu ve yangını yakından takip ettiği öğrenildi. Meteoroloji tarafından Çanakkale’de kuvvetli lodos fırtınası uyarısı yapılmıştı ve Cumartesi günü seferler iptal edilmişti.

Yangınların seferlerin iptali haberi ve lodos fırtınası uyarısından sonra çıkması ise akıllara sabotaj ihtimalini getirdi.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Twitter hesabından yangın çıktığını duyurarak yetkililere seslendi.

Çetin, ‘Bütün yetkililere sesleniyorum. Eleştirsek kızarsınız, bir şey istesek olmaz dersiniz. Bakın bu kaçıncı. Gökçeada yanıyor, Gökçeada yanıyor. Sert lodosu fırsat bilen hainler dört farklı noktadan ateşe verdiler. Yeter artık…!’ dedi.

672957312341d u%CC%88nal c%CC%A7etin

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AFAD duyurdu! Muğla'da deprem

HIZLI YORUM YAP