DOLAR

38,2916$% -0.03

EURO

43,6072% 0.45

GRAM ALTIN

4.087,03%-0,25

ÇEYREK ALTIN

6.796,00%0,72

TAM ALTIN

27.102,00%0,72

BİTCOİN

3539812฿%-1.28753

a

Genelkurmay'daki sivil memurlardan OYAK eylemi

Genelkurmay Başkanlığı'nda çalışan sivil memurların yetkili sendikası SİME-SEN, sosyal medyada #OYAKBizimKârıKimin ve #OYAKSahipsizDeğildir etiketleriyle bir kampanya başlattı.

Sivil Memurlar Sendikası (SİME-SEN), OYAK‘taki haksızlıkları vurgulamak amacıyla bu akşam sosyal medyada bir kampanya organize etti. “OYAK üyelerine yıllık %83.76 faizle borç veriyor. Üyelerine ise %77.1 nema veriyor. Bu hesapta bir yanlış var.” şeklindeki ifadelerle sosyal medya platformu X üzerinden seslerini duyurmaya çalışan SİME-SEN yönetimi ve üyeleri, OYAK yönetimini bu yanlıştan dönmeye çağırdı. 

Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler ile OYAK Yatırım, OYAK Çimento gibi kuruluşları etiketleyen sendika üyeleri, “Üyelerini enflasyona ezdiren, başarısız bir yönetim kurulu istemiyoruz. OYAK, batık şirketlerin değil, üyelerinin ve çocuklarının ekonomik geleceğine can suyu olmalıdır.” dedi.

Oyak 1

SİME-SEN üyelerinin dikkat çeken bazı paylaşımları şöyle:

·         OYAK birilerine rant için değil, üyelerine hizmet için çalışmalıdır.

·         Ekonomik gösterilerin  çok altında açıklanan kar payına itirazım var.

·         OYAK batık şirketlere değil, üyelerinin can suyu olmalıdır.

·         Yüzde 77.1 kâr payı kabul edilemez.

·         Üyelerini enflasyona ezdiren başarısız, liyakatsiz ve birilerinin güdümünde yönetim kurulu istemiyoruz.

·         Geçen sene yüzyılın felaketi olan deprem sonrası bile yüzde 90.1 nema verilmişken bu yıl bizim bilmediğimiz ne oldu da yüzde 77.1’i reva gördünüz bize? Allah için hak mı bu? Yazıktır, günahtır.

Oyak 2

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Özgür Özel, sokak hayvanları için 'uyutma' bir katletme yöntemidir!

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.