Örgüt tabanını yönlendirmek için spekülatif paylaşımlar yapan 'Fuat Avni' isimli Twitter hesabını kullanan firari FETÖ'cü Said Sefa'nın telefonu hacklendi. Telefona sızan Ayyıldız Tim adlı siber ekip, bütün yazışmalarını ortaya döktü.

Ayyıldız Tim adlı hacker grubu yayınladığı mesajda 'Sizlere YouTube de hep söylendi, MİT, Sedat Peker, Cübbeli Ahmet Hoca'yı anlattık, bu da yetmedi Birleşik Arap Emirlikleri istihbaratı ve Mısır İstihbaratını da koyuyoruz videomuza. Türkiye'nin hep merak ettiği o sex kasetini de yayınlıyoruz. Biz Susacağız Türkiye konuşacak…' ifadelerine yer verdi.

Said Sefa bu yazışmalarında Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne çalıştığını itiraf etti. Bu ülkelerin dışişleri bakanlıkları için rapor yazdığını söyleyen Said Sefa, bir haftalık rapordan kazandığı paranın iki aylık giderini karşıladığını söyledi.

FETÖ'CÜLERİN HAPİSTEKİ EŞLERİNE YAZDI

Ayrıca firari Said Sefa'nın ortaya dökülen mesajlarının yanında Mısır ve Birleşik Arap Emirliklerine yaptığı ajanlık faaliyetinin yanında başka yazışmaları da ortaya çıktı.

FETÖ'den içeride olan kişilerin eşleriyle sanal cinsel ilişki mesajları, video ve fotoğrafları da olduğu görüldü. Ancak özel hayata saygımızdan bu mesajlaşmaları yayınlamıyoruz.

İşte Said Sefa'nın 'Alivakonte' adlı Instagram hesabından yaptığı o yazışma: