Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında oynanacak olan Kayserispor-Fenerbahçe maçına, sarı-lacivertli taraftarların deplasman tribününe alınmayacağına dair açılan davada Mahkemece verilen karar, idarenin itirazları sonrası reddedildi.

Kayserispor Kulübü'nün talebi doğrultusunda Kayseri Valiliği'nin aldığı yasak kararına Fenerbahçe Kulübü itiraz etmişti.

İL GÜVENLİK KURULU'NUN YAPTIĞI SAVUNMA!

Mahkemenin yürütme durdurma kararına karşı idare, mahkemeye cevap dilekçesini gönderdi.

Dilekçede yasak kararının gerekçesi 'Ortak acılara karşı milletçe tek vücut olduğumuz bu günlerde futbolun ayrışmaya yönelik art niyetli amaçlara bir alan olarak görülmesini engellemek' olarak gösterildi. Kayserispor kulübü kendilerine gelen bilgiler olduğunu ifade etmişti, ancak dilekçede bu bilgilerden bahsedilmedi.

Ayrıca dilekçede 'Kimsenin bir hak kaybı olmayacak, maçlar zaten şifresiz yayınlanacak' ifadesiyle Fenerbahçe taraftarlarının hak kaybının olmayacağı iddia edildi.

'HÜKÜMET İSTİFA' TEZAHÜRATINA TEPKİ GÖSTERMİŞLERDİ

Fenerbahçe tribünlerinin Arabam.com Konyaspor maçında 'Hükümet İstifa' tezahüratları sonrası Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli taraftarların oyuna geldiğini ve maçların 'Seyircisiz oynanması' gerektiğini söylemişti.

Kayserispor Kulübü de Beşiktaş tribünlerinin de dahil olduğu 'Hükümet İstifa' sloganlarına sosyal medya hesaplarından kınama mesajı geçmişti.