Fazıl Say'dan İstanbul depremi yorumlarına tepki! Anladık öleceğiz

Kahramanmaraş depremi sonrasında olası İstanbul depremi Türkiye'nin gündeminde. Konuyla ilgili isyan eden Piyanist Fazıl Say sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 'İnsan, 1 kere ölür. Biz 1000 kere ölüyoruz, şu bitik psikolojide, şu çaresizlikte' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Piyanist Fazıl Say, sosyal medya hesabından beklenen İstanbul depremine ilişkin yapılan uyarılara sitem etti.  Fazıl Say, yaptığı paylaşımda, "İnsan, 1 kere ölür. Biz 1000 kere ölüyoruz, şu bitik psikolojide, şu çaresizlikte. Ne olacak? 5 günde 3 milyon bina depreme dayanıklı hale mi gelecek? Anladık! Öleceğiz" dedi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler, 11 ilde ağır yıkımlara neden oldu. Hatay'da depremin 15. gününde 6,4 ve 5,8 büyüklüğünde art arda iki deprem daha meydana geldi.  Bu depremlerden sonra olası İstanbul depremi sosyal medyanın gündemine oturdu. İstanbul depreminin şiddetiyle ilgili açıklama yapan uzmanlara tepki gösteren Fazıl Say isyanını dile getirdi. 

Sosyal medya ve televizyonda olası İstanbul depremiyle ilgili yapılan uyarılara sitem eden Say, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Daha bir deprem bitmeden bir diğeri başlıyor o da bitmeden bir sonraki konuşuluyor! Yeter! İstanbul depremi! İnsan, 1 kere ölür. Biz 1000 kere ölüyoruz, şu bitik psikolojide, şu çaresizlikte. Ne olacak? 5 günde 3 milyon bina depreme dayanıklı hale mi gelecek? Anladık! Öleceğiz."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN