DOLAR

39,0820$% 0.24

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

44,1467% -0.14

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.139,81%0,07

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.750,00%-0,12

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

26.913,00%-0,11

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4191537฿%-2.41131

Created with Highcharts 8.2.2
a

Fatih Terim savcılığa ifade verdi!

Teknik direktör Fatih Terim, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, bir bankanın özel fonu aracılığıyla dolandırıcılık iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında ''müşteki'' sıfatıyla ifade verdi.

İstanbul’da bir bankanın müdürü S. E., aralarında Fatih TerimArda Turan, Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu çok sayıda kişiyi 80 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla geçtiğimiz günlerde tutuklanmıştı.

Teknik direktör Fatih Terim de İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında ”müşteki” sıfatıyla ifade verdi.

ARDA TURAN VE EMRE BELÖZOĞLU DA…

Gizli olarak yürütülen soruşturma sürerken, Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan ve Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu bir süre önce savcılığa müşteki sıfatıyla ifade verdi.

Teknik direktör Fatih Terim’in ise bugün İstanbul Adliyesi’ndeki soruşturma savcılığında müşteki sıfatıyla ifadesine başvuruldu.

Soruşturma kapsamında diğer müştekilerin ifadelerinin de alınması bekleniyor. 

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Arda Güler İngiltere’nin gündeminde!

HIZLI YORUM YAP