TELE1 ekranlarında yayınlanan ve gazeteci Gökmen Karadağ’ın hazırlayıp sunduğu Açıkça programının konuğu hukukçu Salim Şen, Sedat Peker’in kendisinin paylaştığı bir tweeti retweet etmesiyle ilgili konuştu.
Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, Veryansın Tv isim Youtube kanalında Netflix hakkında açıklamalarda bulundu. Ersan Barkın, “Netflix’in resmi teklifi vardı. İnsanlar, Sedat Peker videoları IMDB’ye düştüğü zaman bunu bir miktar espri konusu yaptılar ama Netflix’ten Sedat Peker’le gerçekten iletişim kuruldu" dedi.
Suç örgütü lideri Sedat Peker bu kez de Yıldırım Demirören’i hedef aldı. Peker bugün 'Deli Çavuş' isimli Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 1 temmuzu işaret etti. Peker, duayen gazeteci Uğur Dündar’a da hakkında açılan dava için çağrıda bulundu.
Habertürk'te Açık ve Net Özel'e konuk olan Soylu, Kübra Par moderatörlüğünde; gazeteciler Merdan Yanardağ, İsmail Saymaz, Veyis Ateş ve Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı. Soylu, gazeteciler tarafından Sedat Peker’in videolarının neden çok izlendiğini sorulması üzerine verdiği yanıtla bazı kesimlerin tepkisini topladı.
Yayınladığı videolarla Türkiye’yi sallayan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, son videosunda flaş iddialarda bulundu. 90’lı yıllarda Mehmet Ağar ve Korkut Eken ile birlikte çalıştığını belirten Peker, gazeteci Kutlu Adalı’nın öldürülmesinin ilk kendisinden istendiğini, AK Partili Binali Yıldırım’ın oğlu Erkan Yıldırım’ın kokain işi yürüttüğünü ve Uğur Mumcu cinayetinin arkasında Mehmet Ağar’ın bulunduğunu öne sürdü.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü TV'de yayımlanan özel röportajda son günlerde gündemden düşmeyen Sedat Peker ile ilgili açıklama yaptı.
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in paylaştığı videolar ülkenin gündemini belirlemeye devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Peker arasındaki gerilimi sona erdirmek amacıyla arabuluculuk yaptığı ileri sürülen Hadi Özışık, konuyla ilgili Cüneyt Özdemir'in yayınında “Yaptıysam şerefsizim, namussuzum” diyerek rest çekmişti. Bu açıklamanın ardından Sedat Peker, Özışık ile yaptığı görüntülü görüşmenin kaydını Twitter hesabında yayınlayarak iddialarını inkar edenlere gözdağı verdi. Özışık'ın ifşa videosu gündem olduktan sonra açıklama yapan Bakan Soylu, “İsmimizi kullanarak bir mafya lideriyle bana tuzak kurdular. Suç duyurusunda bulunacağım" diyerek şikayetçi oldu. Bakan Soylu'nun kendisine tuzak kurmakla suçladığı İnternet Haber'in sahibi Hadi Özışık’ın, gece yarısı kulislere düşen son dakika bilgisine göre yarın gözaltına alınacağı iddia edildi. Gazeteci Özışık'ın Sedat Peker Organize Suç Örgütü soruşturmasına dahil edileceği öne sürülüyor.