Eski Ülkü Ocakları Başkanından şok iddia: Kılıçdaroğlu'na suikast planlanıyor!

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Demir Halk Tv'de katıldığı canlı yayında şok eden bir iddiada bulundu. Kılıçdaroğlu'na Sinan Ateş'e düzenlendiği gibi bir suikast planlandığı iddiasında bulunan Demir, 'Devlet görevlilerini göreve çağırıyorum. Bir mafya grubu üzerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var. Bu ateş hepimizi yakar. Çok açık söylüyorum.' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Alaattin Aldemir, katıldığı televizyon programında Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili gündem yaratacak bir iddiada bulundu.

"KILIÇDAROĞLU'NA HAMLE YAPILACAĞIYLA İLGİLİ DUYUMLARIM VAR"

Aldemir, "Bir mafya grubu üzerinden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var" diye konuştu.

"SAKIN HA, BU ATEŞ HEPİMİZİ YAKAR"

Aldemir sözlerine şöyle devam etti:

"Bir mafya grubu üzerinden Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var. Devlet görevlilerini göreve çağırıyorum. Hepsi ortak olur bu işin. Genel başkana haber vermeden ben bunu sizinle paylaşıyorum. Bir mafya grubunun üzerinden, Sinan'a (Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş) yaptıkları gibi bir uyuşturucu grubu üzerinden bir şeyler duyuyorum liderlere yönelik, sakın ha. Sakın ha. Bu ateş hepimizi yakar. Çok açık söylüyorum."

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN