DOLAR

40,1901$% 0.22

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

47,1146% 0.08

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.312,78%0,91

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

7.014,00%0,65

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.968,00%0,66

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4713988฿%-0.3506

Created with Highcharts 8.2.2
a

Erzurum Belediye Başkanı'ndan İmamoğlu hakkında suç duyurusu

Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İBB Başkanı İmamoğlu'nun mitinginde yaşanan taşlı saldırı sonrası açıklama yaptı. CHP’lilerin CHP’lilere saldırdığını iddia eden Sekmen, 'İmamoğlu işini gücünü bırakmış Erzurum’a geliyor. Burası milliyetçi bir şehir. Burada izinsiz miting yapılamaz. İzinsiz miting yapıldığı için İmamoğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağım.' ifadelerini kullandı.

Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İBB Başkanı İmamoğlu’nun mitinginde yaşanan taşlı saldırı sonrası açıklama yaptı. CHP’lilerin CHP’lilere saldırdığını iddia eden Sekmen, “İmamoğlu işini gücünü bırakmış Erzurum’a geliyor. Burası milliyetçi bir şehir. Burada izinsiz miting yapılamaz. İzinsiz miting yapıldığı için İmamoğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağım.” ifadelerini kullandı.

Sözcü TV‘den Saygı Öztürk, Sekmen’le konuştuğunu söyleyerek belediye başkanının sözlerini şöyle aktardı:

İl seçim kurullarının belirli miting alanları vardır. Ancak CHP’nin burada miting yapacağı söylendi. Otobüslerin engel olduğu söylenince, çekilmesini istedim. CHP’nin Erzurum’da yaptıkları emrivaki ve zorbalık. İmamoğlu işini gücünü bırakmış Erzurum’a geliyor. Elazığ’daki deprem sonrası da Erzurum’a gelip kayak yapmıştı.

Olayları çıkaranlar CHP’liler. Kendileri olay çıkması için saldırılar. CHP’lilerin üzerinde bizzat CHP saldırdılar. Maksatları olay çıkarmak.

Burası milliyetçi bir şehir. Burada izinsiz miting yapılamaz. İzinsiz miting yapıldığı için İmamoğlu hakkında suç duyurusunda bulunacağım. İzin alınmayan bir alanda miting yaptılar. Ben izinlerin alınmadığını düşünüyorum. Sorumlular tamamen CHP’liler.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ekrem İmamoğlu'ndan Erzurum Valisi'ne sert sözler!

HIZLI YORUM YAP