Habertürk TV canlı yayını yine tartışmalara sahne oldu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı konuşulurken CHP Milletvekili Gürsel Erol ile hukukçu Prof. Dr. Erşan Şen arasında kavga çıktı. Ersan Şen, Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmaması gerektiğini, çünkü kaybedeceğini söyledi. Ersan Şen, iktidarın işini iyi yaptığını, masanın ise kafasına göre takıldığını söyleyince olanlar oldu.

PARTİMİZİN ADAYI KEMAL KILIÇDAROĞLU'DUR

CHP Milletvekili Gürsel Erol, partisinin adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıklayınca stüdyoda ortalık iyice karıştı. Ersan Şen bu açıklamanın üzerine 'Halk isteseydi Kılıçdaroğlu çoktan adaydı.Kılıçdaroğlu'nun gözünde ateş, elinde kıvılcım yok ya' dedi. İktidarın Kılıçdaroğlu'nun adaylığını istediğini çünkü onun karşısında rahat kazanacaklarını söyleyen Ersan Şen tüm anketlerde muhalefet için en güçlü adayın Mansur Yavaş, ikinci adayın ise Ekrem İmamoğlu olduğunu açıkladı.

ERSAN ŞEN GÜRSEL EROL'A MÜDEHALE EDİNCE ORTALIK KARIŞTI

Ersan Şen'in, CHP'li Gürsel Erol'un konuşmalarına sürekli müdahale etmesiyle tartışma alevlendi. Sinirlenen Erol 'Bir izin ver de anlatayım. Sana ne ya. Seni mutlu etmek için mi konuşuyoruz biz burda. Bir izin ver ya' tepkisini gösterdi. Şen sözlerinin devamında, 'Sana mı soracağım ne zaman konuşacağımı. Konuşuyorum işte.. Hadi Bakalım' yanıtını verdi.