Eski erkek arkadaşını öldürüp babasının yardımı ile ormana gömen Seçil Çiftçi polisin yaptığı incelemelerin ardından gözaltına alındı. Seçil Çiftçi kimdir cinayeti nasıl işledi sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Seçil Çiftçi kimdir? Seçil Çiftçi cinayeti nasıl işledi? Seçil Çiftçi'nin erkek arkadaşı kim? Seçil Çiftçi şarkıları ve Seçil Çiftçi hakkında tüm detaylar haberimizde..

Model ve şarkıcı olan Seçil Çiftçi, barışmak için defalarca kapısını çalan eski sevgilisi Semih Sevgi'yi öldürdü. İstanbul'da ormanlık alanda bulunan erkek cesedi ile ilgili polis ve jandarma ekipleri inceleme başlattı. Semih Sevgi'nin son telefon trafik kayıtları ve Plaka Tanıma Sistemi üzerinden yapılan araştırmaların ardından 4 ayrı adreste eş zamanlı araştırma yapıldı. Seçil Çiftçi'nin sosyal medya üzerinden eski sevgilisi Semih Sevgi'yi tehdit ettiği bulgularını elde eden ve kaldığı evde uyuşturucu bulan ekipler Seçil Çiftçi'yi gözaltına aldı.

SEÇİL ÇİFTÇİ ESKİ SEVGİLİSİ SEMİH SEVGİ'Yİ ÖLDÜRDÜ

Defalarca barışmak için evine gelen Semih Sevgi'yi reddeden Seçil Çiftçi'nin son kez eve geldiği sırada Seçil Çiftçi bu kez onu eve aldı. Kısa süren konuşma tartışmaya döndü. Seçil Çiftçi, sandalyenin kırık demir bacağı ile Semih Sevgi'ye defalarca vurdu. Olay yerinde hayatını kaybeden Semih Sevgi'yi babasının yardımı ile ormanlık alana gömen Seçil Çiftçi suçunu itiraf etti.

Genç kadın ifadesinde eski erkek arkadaşı Semih Sevgi ile ayrıldıklarını, ancak eski sevgilinin kendisini rahatsız etmeye devam ettiğinden aralarında çıkan kavgada öldürdüğünü, sonra cesedi babası C.Ç. ile birlikte Sancaktepe'de ormanlık alana bıraktıklarını itiraf etti.

SEÇİL ÇİFTÇİ İFADESİNDE CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Sosyal medya hesabı üzerinden Semih Sevgi'ye tehdit içerikli mesajlar atan şarkıcı ve model Seçil Çiftçi, ifadesinde cinayeti işlediğini ve babası Ç.Ç.'nin de kendisine yardım ettiğini itiraf etti. Edinilen bilgiye göre, Semih Sevgi ayrılmalarına rağmen Seçil Çiftçi'nin peşini bırakmadı. Kadının kapısına dayanan ve barışmak isteyen Semih Sevgi'yi Seçil Çiftçi reddetti. Sevgi, Çiftçi'nin Şişli'deki evine konuşmak için tekrar geldi. İkili arasında evde çıkan tartışmada Seçil Çiftçi, sandalyenin kırık demir bacağı ile Semih Sevgi'ye vurmaya başladı. Semih Sevgi orada hayatını kaybederken, Seçil Çiftçi babası Ç.Ç.'yi arayarak yardım istedi. Baba ile kız, cesedi elleri ve ayakları bağlanmış halde aracın arkasına koyduğu ve Sancaktepe'de ormanlık alana bıraktığı öğrenildi.

SEÇİL ÇİFTÇİ KİMDİR?

Model ve şarkıcı olan Seçil Çitçi, MGM Müzik etiketiyle 'netd müzik' üzerinden yayımlanan 'Yaktın Yüreğimi' isimli tekli çalışmasıyla tanındı. Çiftçi'nin bu şarkısı 23 milyondan fazla dinlendi.

SEÇİL ÇİFTÇİ'NİN ŞARKILARI NELER?

Yaktın Yüreğimi

Geceler Yarim Oldu

Bir Daha Sevmeyeceğiz

Bilemezsin Sen