Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın bir esnaf ziyaretince çekilen fotoğrafının ardından herkes Erkam Yıldırım'ın kimdir? diye araştırmaya başladı. Peki Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın kimdir? Erkam Yıldırım'ın mesleği ne? Erkam Yıldırım'ın serveti ne kadar? Erkam Yıldırım kaç yaşında, ne iş yapıyor? Son dakika Erkam Yıldırım'ın olay olan fotoğrafı ve Erkam Yıldırım hakkındaki herşey haberimizde..

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'ın Erzurum'daki geleneksel '1001 Hatim' duasının ardından gittiği bir giyim mağazasında çekilen fotoğrafı kamuoyunda büyük tartışma yarattı.

BİNALİ YILDIRIM'IN OĞLU ERKAM YILDIRIM'IN FOTOĞRAFI

CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, Erkam Yıldırım'ın elinde tespihiyle solunda Erzurum Valisi Okay Memiş karşısında ise İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek ile çekilen fotoğrafına çok sert tepki gösterdi.

ERKAM YILDIRIM KİMDİR?

Binali Yıldırım'ın oğlu olarak bilinen Erkam Yıldırım, 26 Ağustos 1981 yılında dünyaya gelmiştir ve 41 yaşındadır. Erkam Yıldırım, kız kardeşi Bahar Büşra Yıldırım ile birlikte 2002 yılının başında Derin Denizlcilik Gemi Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi kurdu. Daha önce acente ileri yapan Yıldırım, ilk gemisini 2003 yılında aldı. Yıldırım, 800 yolcu ve 250 araç kapasiteli feribotla İzmir Çeşme İtalya hattında seferler yapmaya başladı. Binali Yıldırım'ın Erkam Yıldırım, Bülent Yıldırım ve Büşra Yıldırım isminde çocukları var.