Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması şu şekilde;

(DEAŞ'ın sözde yöneticisi yakalandı) Değerli arkadaşlar bu zat DEAŞ'ta üst düzey yönetici olduğu ABD tarafından tescil edilmiş olan bir zat. Adalet Bakanlığı'ndan Milli Eğitim Bakanlığı'na kadar görev yapmış bir isim. Gerek istihbarat gerek İçişleri Bakanlığımız aramadaydılar ve sonunda yakaladılar. Gereğini yargı yapacaktır. DEAŞ'la ilgili dünyada en kararlı operasyonları yöneten istihbaratımız oldu, silahlı kuvvetlerimiz oldu. Bundan sonra gereğin yargı yapacaktır. Yargının vereceği kararı bekliyoruz.

'ABD TERÖRE MÜHİMMAT GÖNDERİYOR'

Silah mühimmat araç gereç desteklerinin yanında eğitim noktasında da ciddi eğitim desteği de veriyorlar. Dün akşam uçakta gelirken arkadaşlara da söyledim. BM Genel Kurulu'nda eğer sayın başkan ile görüşme fırsatı bulursam orada bu konuyu görüşeceğim.

KRALİÇE ELİZABETH'iN ÖLÜMÜ

Ben taziye mesajımı sosyal medyadan gönderdim. Bizim de programımız var. Programlar el verirse merasime katılmayı düşünüyorum. Bütün mesele bizim programlarımızla bunu bir araya getirmek. Kendisini tanıyorum, Buckingham Sarayı'nda da görüşmemiz oldu.