Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Medipol Başakşehir'e konuk olan Beşiktaş, rakibini Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar ve Kongolu savunma oyuncusu Arthur Masuaku'un golleriyle rakibini 0-2 ile geçti.

Kartal bu galibiyetle puanını 46'e yükseltirken bu sezon Şenol Güneş yönetiminde çıktığı 13. Süper Lig karşılaşmasında 8. zaferine ulaştı.

Haftayı BAY geçen ikinci sıradaki Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 5'e indiren siyah-beyazlı ekip, gelecek hafta evinde Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor'u konuk edecek.

Ev sahibi takımda karşılaşmanın 35. dakikasında Adnan Januzaj kırmızı kart görürken karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, siyah-beyazlı ekibin taraftarlarını hedef aldı.

Siyah-beyazlı taraftarların kendisine ve ailesine küfür ettiğini öne süren genç çalıştırıcı müsabakayı stadyumdan takip eden Beşiktaşlı taraftarlara 'Buraya gelenler, ahlaktan ve çok ağır olacak belki ama haysiyetten yoksun' şeklinde tepki gösterdi.

42 yaşındaki teknik adam açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Beşiktaş büyük bir camia. Beşiktaş taraftarına yakışmıyor, bizim de ailemiz, annemiz var. Kendilerine yakıştırıyorlar, yakışmıyor. Tertemiz bir annem, eşim var. Beşiktaş'a gönül verenler hassaslardır, yakışmadı. Teknik adam olarak ilk defa Beşiktaş'a kaybettim.

BURAYA GELENLER HAYSİYETTEN YOKSUN

Bizim öyle bir terbiyesizliğimiz olmadı. Buraya gelenler, ahlaktan ve çok ağır olacak belki ama haysiyetten yoksun. Bu tavırla olmaz. Beşiktaş'ı ve Şenol Hoca'yı tebrik ederim. Söyleyebileceğim şey bu.'