İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Atık Su ve İçme Suyu Yatırımları açılış törenine katıldı.

İmamoğlu, burada yağtığı konuşmada 14 Mayıs'taki seçimlere ilişkin, 'Elbette bu seçimi kazanacağız. Elbette gençlerin umudu olacağız, hep birlikte geleceği tasarlayacağız' diye konuştu.

İmamoğlu konuşmasında şunları söyledi:

MEMLEKET İÇİN KAZANACAĞIZ

'Liyakatı, hesap verebilirliği, bereketi kazandırmak adına büyük bir mücadeleye girişmiş bulunuyoruz Allah yolumuzu açık etsin, kesinlikle başarılı olacağız. Katiyen söylüyorum ki bu sürecin bu inanmış milletin önünde hiçbir şey duramaz. Tek şartı var bu inanmışlığın bu kazanacağımız seçim 86 milyon insanımız için kazanılacak sadece bir grup için ya da sadece Millet İttifakı'na oy verenler için değil bu memleket için kazanılacak. O bakımdan yolumuz açık olsun.

4 yıl önce İstanbul'da yönetime aday olduğumuz ve başararak, kazanarak sürece başladığımız andan itibaren hep söylediğimiz şeyler vardı. Örneğin, israfı önleyeceğiz ve bu şehrin bütçesine bereket getireceğiz. Dedik ki; kesinlikle önceliğimiz bu şehrin ihtiyaçlarını karşılamak olacak bir avuç insana hizmet eden bir prensipten uzaklaştırarak 16 milyon için çalışacağız. Kişilere, ailelere ve onların mensup olduğu bir kısım kurum kuruluşlara hizmet eden değil Başakşehir'den Kadıköy'e Kartal'dan Silivri'ye kadar bu şehrin her ilçesine eşit hizmet sunacağız. İşte hemşirelerimiz inanın hissediyorum 16 milyon insanın oy vermeyenleri de dahil mutlu oldukları bir seçim sonucu elde ettik.'