50 yaşındaki ünlü oyuncu Dwayne Johnson, gençken hırsızlık yaptığı Hawaii'deki bir mağazayı yaptığı ziyareti belgelemek için sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Marketin önünde 'Şimdi yapmaya hazırlandığım şeyi yapmak için onlarca yıldır bekliyorum' diyen Johnson, '14 yaşındayken, her gün bu markette durur ve büyük boy bir çikolatalı bar çalardım çünkü satın almaya param yetmezdi. Bu benim antrenman öncesi yiyeceğimdi. Bunu neredeyse bir yıl boyunca her gün yaptım. Geri dönüp o raflardaki tüm çikolatalı barları satın almam gerekiyordu' ifadelerini kullandı.

Güreşçilikten aktörlüğe adım atan ve sosyal medyada 350 milyon takipçiye sahip olan ünlü oyuncu,

Marketteki bütün bar standını satın alan oyuncu, 'Aynı çalışan her gün oradaydı, her zaman başını çevirdi ve beni asla kırmadı. Yıllar boyunca birkaç büyük şeytanı oynadım. Bunun kulağa çok aptalca geldiğini biliyorum ama Hawaii'ye her döndüğümde ve 7-11'de gittiğimde… Her zaman içeri girip sahip oldukları her çikolata barını doğru şekilde almam gerektiğini biliyordum' dedi.

O sırada dükkanda bulunan tüm müşterilerin alışverişini de ödemeyi teklif eden Johnson; çikolata poşetini kasanın yanına bırakarak çalışana, çikolatalı barları çalacak gibi görünen biri olursa, ona ön taraftaki parasını ödediği poşetten bir tane almasını söylemesini tavsiye etti.

Müşteriler için yaklaşık 300 dolarlık çikolata ve diğer ürünlerden de satın alan Johnson, geçmişteki hatalarını şöyle değerlendirdi:

'Geçmişi ve yapmış olabileceğimiz bazı aptalca şeyleri değiştiremesek de arada bir duruma biraz telafi edici bir iyilik notu ekleyebilir ve belki de birtakım yabancıların yüzünde kocaman bir gülümseme bırakabiliriz.'