Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi.

Altılı Masa'yı temsil eden partileri eleştiren Perinçek, şunları söyledi:

'CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin komuta kademesine ağır hakaretlerde bulundu. Babacan, 'Türk'ü anayasadan sileceğiz.' diye harekete geçti. Meral Akşener, sözüm ona milliyetçilik taslıyor. Yanındaki adam, Türk'ü anayasadan siliyor ve kendisinden tek bir ses yok. Türk'ü anayasadan silme görevini hep birlikte üstlenmiş durumdalar.'

Vatan Partisinin NATO'dan çıkılması konusunda bir kampanya başlattığını anlatan Perinçek, 'NATO'nun Türkiye sicili darbeler sicilidir. Türkiye'yi aynı zamanda yönetme sicilidir. NATO'yu yalnız bir güvenlik örgütü diye düşünmeyin. NATO size ne ihraç ediyor kültürel planda, LGBT'yi ihraç ediyor. Kültür dayatıyor size. Ailenin yıkımını dayatıyor.' diye konuştu.

Perinçek, cumhurbaşkanlığı adaylığında partisinin kurultaylarında oy birliğiyle kendi isminin çıktığını belirterek 'Türkiye'nin çözümleri Vatan Partisi'nin önümüzdeki seçimde TBMM'ye girmesidir. Vatan Partisi Meclise giremeyecek olursa Türkiye kaosa girer. Cumhurbaşkanı'mıza yönelik tehditler de o zaman gerçek haline dönüşür. Eğer mecliste çoğunluk Altılı Masa'nın, Biden tayfasının eline geçtiği zaman Türkiye için derin krizlerdir. Bunu bozacak olan Vatan Partisi'nin Meclise girmesidir. ' ifadelerini kullandı.

Odatv.com