DOLAR

39,7727$% 0.03

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

46,6497% 0.54

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.247,69%-0,28

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.930,00%-0,36

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.637,00%-0,34

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4265000฿%0.07461

Created with Highcharts 8.2.2
a
  • Dijital Gaste
  • Gündem
  • Depremin 9. günü partililer kumar masasında! Fotoğraf sosyal medyada gündem oldu…

Depremin 9. günü partililer kumar masasında! Fotoğraf sosyal medyada gündem oldu…

Depremlerin 9. gününde, Denizli’nin Acıpayam ilçesinden bazı belediye görevlileri ve muhtarların Kuzey Kıbrıs gezisinde kumar masasında çektirdikleri fotoğraflar tepki topladı. Söz konusu fotoğrafları,  CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca sosyal medya platformu Twitter'dan paylaştı.

Türkiye, 6 Şubat sabahına depremlerle uyandı. Resmi açıklamalara göre, depremlerde en az 42 bin 310 kişi yaşamını yitirirken, on binlerce yurttaş yaralandı. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen yıkıcı depremleri dün Hatay’da olan 6,4 ve 5,8 büyüklüğündeki depremler takip etti.

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bazı belediye görevlileri ve muhtarların depremin 9. gününde kumar oynarken çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

Kuzey Kıbrıs’a gezi düzenleyen muhtar ve belediye personelinin kaldıkları otelin kumarhanesinde görüntülenmesi, tepkilere neden oldu.

Söz konusu fotoğrafları, CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca sosyal medya platformu Twitter üzerinde bulunan hesabından yaptığı paylaşımında, ‘Depremin .9 günü. Denizli’nin AKP’li Acıpayam belediyesi Kıbrıs’a gezi düzenliyor. Belediye personeli ve muhtarlar kumar masasına oturuyor. Bu vicdansız, seviyesiz, insanlık dışı şahsiyetlerin tamamını görevden alacak mısınız?‘ ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İhsan Eliaçık karara isyan etti: Tek adamlığın dinî diktatörlüğe dönüşmesi!

HIZLI YORUM YAP