Kadın İsterse, Yaprak Dökümü, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizlerdeki rolleriyle sıksık kendini hatırlatan oyuncu Deniz Çakır, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, sevilen oyuncu Deniz Çakır'ın geçen yıldan beri beraberlik yaşadığı bilişim sektöründe faaliyet gösteren Bilgehan Baykal'la evlilik planı yaptığı ortaya çıktı. Baykal'la çok mutlu bir ilişkisi olan Deniz Çakır'ın bu yaz nikah masasına oturacağı konuşuluyor.

Bilgehan Baykal Kimdir

1975 İstanbul doğumlu Bilgehan Baykal 48 yaşında. İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü'nü bitirdikten sonra sırasıyla University of Maine'de Pre-MBA, İngiltere'de Henley Management School'da MBA ve Marmara Üniversitesi'nde kalkınma iktisadı üzerine yüksek lisansını tamamladı.

Bilgehan Baykal ne iş yapıyor

2016 yılında Marmara Üniversitesi'nde Avrupa Birliği iktisadı üzerine doktora eğitimimi tamamlayan Baykal 20 yılı aşkın süredir bilişim sektöründe hem yerel hem çok uluslu şirketlerde yöneticilik yapmaktadır. Bilgehan Baykal 10 yılı aşkın süredir yazılı ve dijital mecralarda ekonomi, küreselleşme ve dijitalleşme konularında köşe yazıları yazmanın yanı sıra 'Teknik Değişimin Ekonomisi' kitabının yazarlarından biridir. Bilgehan Baykal Türkiye Siyasal Ekonomi Sosyal Araştırmalar Vakfı(TÜSES) yönetim kurulu ve Galatasaray Spor Kulübü genel kurul üyesidir.