Kahramanmaraş depremleri sonrası afetzedelerin en önemli ihtiyacı olan çadır konusunda tartışmalar devam ediyor. Depremin 18. gününde bir çok ünlü isim ve siyasetçiler henüz heryere çadır gönderilmediğini söyleyerek paylaşımlar yapıyor. Bunlardan birisi de Cüneyt Özdemir.

Depremin ilk saatinden itibaren yaptığı canlı yayınlarla dikkat çeken Cüneyt Özdemir Hatay depremi sonrası çadır istenmesini gündeme taşımıştı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Özdemir Kızılay'a isyan etti.

Hatay'da Defne merkezli 6,4 ve Samandağ merkezli 5,8 büyüklüğünde peş peşe iki deprem herkesi korkuttu. Depremin merkez üssü olan Samandağ'ın Belediye Başkanı Refik Eryılmaz herkesin dışarıda olduğunu ve acil çadır beklediklerini söylemişti. Depremin üzerinden günler geçmesine rağmen çadır konusunda sıkıntılar yaşanması sosyal medyada gündem olmuş durumda..

KIZILAY'A TEPKİ GÖSTERDİ

Cüneyt Özdemir sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak ''Televizyonlarda Kızılay reklamı görüyorum. Reklam değil çadır istiyor millet çadır! Neyin reklamını yapıyorsunuz...' isyan etti.